![]() |
|
|||||||
| Görevler Burda her görev için bir başlık açabilirsiniz. Ve kaç dakikalık çalışmada ne bulduğunuzu. Örnek: Afis as, tahıl topla v.s |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
![]() |
bu görevi bilen var mı yüzük çıkardım el çabukluğu 50+ da ne yapınca çıkar söyler misiniz ?
Sagopa bu : Sıraat köprüsünü raple anlatan tek rapçi İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi kirpiklerim titremekte korkularımdaaaan...DÜŞERSEM YANARIM. Dünyayla sorunumuz var hepimizin var : Bu cihanın kayışları kopsun , Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun, Dışarıda ıssıszlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız, Sen giiiit ardırdan bakarııım. Sansar - Tamam kes küfrederim paranı verdim. Sago - Git paran varsa gofret al ben tokum |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
![]() |
Waupee'nin verdiği 44. seviye Av görev serisini bitirmiş olmanız lazım ilkin. Bu görev serisini bitirince envanterinize diş kolyeyi yerleştirin. Sizden 50 el çabukluğu isteyen bir görev açılacak. Bu görevi bitirince çıkan ikinci görev ise cenazeleri soydan çıkan yüzüğü istiyor. Bu yüzüğü verdiğinizde ise görev serisi bitiyor.
|
|
#3 |
![]() |
Peki bu görevi yapmadan önce başka görev yapınca av görevi kaybolmaz değil mi sabotaj görevi gibi ?
Ve bu görevi bitirince 1 gizli görev daha açılır mı ? Ödüller az geldi de
Sagopa bu : Sıraat köprüsünü raple anlatan tek rapçi İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi kirpiklerim titremekte korkularımdaaaan...DÜŞERSEM YANARIM. Dünyayla sorunumuz var hepimizin var : Bu cihanın kayışları kopsun , Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun, Dışarıda ıssıszlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız, Sen giiiit ardırdan bakarııım. Sansar - Tamam kes küfrederim paranı verdim. Sago - Git paran varsa gofret al ben tokum Konu kovboy-54 tarafından (07-30-2010 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: May 2010
![]() |
zaten sabotaj seçmeli görev hernandonun kılıcını almak için olan görevler den birisi
HEY SEN DÜNYA 6'DA SHAWSHANK CITY'DE OLMAK İSTER MİSİN Danışmanlarımız Şehir İçi Oylama İle Tayin Edilecektir. ACİL İŞÇİ ARANIYOR Şehrin Forum Sayfası ------------------------------------------------ |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben sadece örnek verdim
ve bu görevi yapınca yeni bir görev açılır mı sadece bunu yapınca açılır mı yani
Sagopa bu : Sıraat köprüsünü raple anlatan tek rapçi İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi kirpiklerim titremekte korkularımdaaaan...DÜŞERSEM YANARIM. Dünyayla sorunumuz var hepimizin var : Bu cihanın kayışları kopsun , Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun, Dışarıda ıssıszlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız, Sen giiiit ardırdan bakarııım. Sansar - Tamam kes küfrederim paranı verdim. Sago - Git paran varsa gofret al ben tokum |
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
![]() |
Hayır av görevi kaybolmaz. Siz 44. seviye olounca otomatik açılır. TEtiklediği başka gizli görevler ancak hernandonun gizli görevi için gereklidir.
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
Av görevi 33 seviyede açılmıyor muydu ? Eğer dediğiniz başka bir görevse hangi görev ? Av görevinde diş kolye vermiyor altın kızılderili kolye veriyor ? Kurt avlayıp mı bulacağız onu ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
![]() |
Av görevinde almıyorsunuz sizin bulmanız lazım kolyeyi
Yazımı okuduysanız 33 değil 44 yazmışım av görev serisi için. Hernando görevini ise biraz araştırıp forumdan bulabilirsiniz kolaylıkla.
|
|
#9 |
![]() |
Av görevini tamamladıktan sonra diş kolyeyi "Kurt Avla"'dan bulacağız sonra yüzük görevi çıkacak değil mi
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatör
![]() |
Evet öyle olacak. Görev serisinin son görevi bizon avlayı yaptıktan sonra envanterinizden diş kolyeyi ürün kısmına koyarsanız görürsünüz yeni görevi.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|