• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Yasakli eklentiler ve programlar

  • Konuyu başlatan DeletedUser8711
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser8711

Guest
Merhaba kovboylar,

Altın, gümüş çalışma scriptlerini kullanmak yasaklanmıştır. Hesabınızın kapatılması gibi bir durum ile karşılaşmamak için bu script'i tarayıcılarınızdan tamamen kaldırmanızı öneririz.

Net bir şekilde ifade etmek gerekirse; altın ve gümüş çalışmaları "haritayı tarayarak" bulan scriptler yasaktır. Ancak Oyuncuların kendi çabalarıyla buldukları altın ve gümüş çalışmaları diğer oyuncularla paylaşmalarında sakınca yoktur.

Tw-db scriptinde bulunan altın ve gümüş çalışmalar; tamamen oyuncuların buldukları çalışmaları paylaşmaları sonucu görüntülenebildiğinden kullanımında sakınca yoktur.

Bununla birlikte; tw-db adresinden alınan scriptler yasak script kategorisinde değildir ancak bahsi geçen site bizlere ait, bağlantılı, tavsiye ettiğimiz veya kefil olduğumuz bir site değildir. İlgili site sebebiyle karşılaşabileceğiniz sorunlarda sorumluluk kabul etmediğimizi bilmenizi isteriz.

Oyun yönetimi tarafından açıkça serbest olduğu duyurulmayan scriptleri kullanmak tamamen oyuncunun kararıdır.


The West Duel Warner isimli script düelloculara ve düello atmak isteyenlere sorun çıkaracağından dolayı yasaklıdır.

TW Inventory Reloaded scripti şu anda dünyalarımızda yasak olduğunu lütfen unutmayın. Bunun nedeni sunucularımızda gecikmeye, kararsızlığa ve çökmelere yol açabilecek yüksek yüke neden olmasıdır.

The West Experience Assistant scripti şu andan itibaren tüm dünyalarda yasaklanmıştır.
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst