Etkinlik katılımının son günü 16 şubat olduğu halde 21 şubatta son gönderiyi yollayan zeka3 nasıl ödül kazanabiliyor?
Etkinlik katılımının son günü 16 şubat olduğu halde 21 şubatta son gönderiyi yollayan zeka3 nasıl ödül kazanabiliyor?
Mantıklı bir şey sormuyorsun ki, o ss bir şey ifade etmez, konuya baksaydın anlardın.Sadece yönetime soru sordum, olayı kişiselleştirmeye çalıştırıp drama yapmaya çalışmayın.
1768 adlı eklentiyi görüntüle
Ana sayfada görünen bu.
Kabul edilen giriş budur. Yarışma girişlerinde açılan ilk konular ve gönderilen ilk gönderiler kabul edilmiştir.Etkinlik katılımının son günü 16 şubat olduğu halde 21 şubatta son gönderiyi yollayan zeka3 nasıl ödül kazanabiliyor?
Bu olayda bahsi geçmeyen bir şahıs(zeka3, yönetim ve soruyu soran ben dışında) olarak konu sizi alakadar ediyor mu? Etmiyor. Drama yapmak için kişilere saldırmaya çalışmayın. Sorduğum soru da evet gayet mantıklı ki yönetim cevap verme, durumu açıklama gereksinimi duymuş.Mantıklı bir şey sormuyorsun ki, o ss bir şey ifade etmez, konuya baksaydın anlardın.
Sadece yönetime soru sordum, olayı kişiselleştirmeye çalıştırıp drama yapmaya çalışmayın.
1768 adlı eklentiyi görüntüle
Ana sayfada görünen bu.
İşte görmek istediğimiz hareketlerEtkinlik katılımının son günü 16 şubat olduğu halde 21 şubatta son gönderiyi yollayan zeka3 nasıl ödül kazanabiliyor?