• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

• Altın para ödüllü awe savaşları ne zaman olacak?
    koray32
    Betada olmuştu o sebeple sordum.. @sleeplesslady yapma imkanımız yok mu herhangi bir şekilde :((((
    sleeplesslady
    sleeplesslady
    altınlar eski setlere ait olduğu için, yoncalı olan tavsiye edildi. Ama yine de altınlı isteyen oyuncularımız varsa, NPCli olmamak koşuluyla 27-28 Mart için açabiliriz
    koray32
    Harikasınız, inanın yoncalı set hiçbir işleve sahip değil, o yüzden diğer arkadaşlarımın da bu fikre destek vereceğini düşünüyorum.. Ne kadar altın paralı savaş yapabilirsek o kadar iyi.. çünkü altın para ile alınan set eski olmasına karşın halen aktif olarak kullanılabiliyor (ve fazlalıkları da yükseltme için kullanılabiliyor).. yonca da ise böyle bir durum yok ve işlevsiz bir set
    bence kapanmasın -1 niyemi d1 e taşındıgı zaman sunucu younluğu yaşancak

- Sir King Arthur
    Halikarnasın kapanması gündemde mi?
    sleeplesslady
    sleeplesslady
    valla iki haftada bir rapora yazıyorum ama bildiğiniz gibi bizlerin talepleri ile olmuyor, kriterler bazında değerlendiriliyor. Şu anda bir geri dönüş yok
    levis501
    Hepsini kapatıp Dünya 1 ile birleştirsinler. Sonra bir yer açmak istiyorlarsa açsınlar.
    ozi76
    katılıyorum istanbulu ve jüpiteri de kapatıp sonra yeni bir server açılması lazım
    Georgia ne zaman kapanacak?
    sleeplesslady
    sleeplesslady
    TR sunucularında kapatılma kriterlerine giren dünya olup olmadığını, özellikle Georgia için her ay soruyorum, ancak her konunun detayı maalesef bize de iletilemiyor. Aldığım bilgilendirme, Georgia için şu anda kapanma kriterlerinin tutmadığı yönünde.

Bu arada sunucu kontrolleri bir kere yapılıp bırakılmıyor; 2-3 haftada bir kontol edilip ona göre karar veriliyor.
    Castar7
    Castar7
    Anladım, aşağı yukarı 1.5 yıldan beri kapatılmasını oynayan oyuncular talep ediyor haklı nedenleri olduğu da aşikar sanırım ama bunun İNNO tarafından pek haklı yanı yok galiba. Acaba üst yönetimi iletir misiniz Georgia oyuncuları artık birlik olup bu gereksiz ve artık oyundan soğutan bir hale gelmiş DÜNYA için külçe alımı ve herhangi bir yatırım yapmayacaktır diye.
    Castar7
    Castar7
    Zaten 3 5 tane oyuncu idik külçe alan vs. yapan sanırım o da kesilince İNNO Georgia dünyası için server kirası vermekten vazgeçer haziran ayı gibi de yeni serverı açar.
    Israrla cevap verilmiyor her yere yazıyor ve soruyorum

Ben sıradan bir oyuncuyum oyunun en üst merciisi olan CM forumda https://prnt.sc/12ytlkr bunu yazdıktan sonra ben etkinlik silah seti için uğraşmıyorum ki ben gibi kaç tane insan var,CM olmaz demiş çünkü bizde ona güvenmişiz bunu es geçip birine silah seti vermek ne kadar etik bir harekettir SORUYORUM
    HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUSTURMAK MANTIKLI BİR EYLEM DEĞİLDİR HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUSTURMAK MANTIKLI BİR EYLEM DEĞİLDİR HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUSTURMAK MANTIKLI BİR EYLEM DEĞİLDİR HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUSTURMAK MANTIKLI BİR EYLEM DEĞİLDİR HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUSTURMAK MANTIKLI BİR EYLEM DEĞİLDİR HAKKINI ARAYAN İNSANLARI SUST
    Gazetemiz İçin Tıklayın! Gazetemizin ilk sayısı çıktı. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz.
    uno turnuvama katılırmısın?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…