• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Global Etkinlik Yedi Kız Kardeş

  • Konuyu başlatan Deleted User - 49843
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Deleted User - 49843

Guest
spring-n-winter.jpg

Yedi Kız Kardeş Etkinliği

Baharın ilk günlerinde, sabahları kalktığımızda pencerelerimizin etrafında buzlanma görsek de içten içe baharın yaklaştığının da farkındayız. Bahar; uyanma, iyileşme, yenilenme ve yeni fikirlerin doğma zamanıdır. Dünya yeniden doğmuş gibi olur.

Mart ayında kış hala bahar ile savaş halindedir. Bu soğuk kış günlerinin neden bizi terk etmediğini merak ediyor musun? Etrafta hayvanların garip davranışlarını görüyor musun? Yeni topluluk etkinliğine katıl ve tüm cevapları bul.

silver_snowflake.png
27 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında harita üzerindeki çalışmalardan 70'e kadar kar topu bulabilirsin. Yedi Kız Kardeş çayırlardaki hayatını kolaylaştırması amacıyla her bir kar topunun içine ufak hediyeler sakladı. Gözlerini açık tut! Bazı kar toplarının içinde hediye yerine kar tanesi bulabilirsin. 4 farklı renkteki kar tanesini de bulduğunda tek seferlik gizli görev serisinin kilidi açılır. 15 görevden oluşan bir seridir. Son görevin tamamlanmasıyla birlikte Yedi Kız Kardeş sandığı elde edilir. "Batı'nın tüm karı" başarısını elde etmek için 70 kar topunu da bulama çalış!

silver_snowflake.png

Bol şanslar ve iyi eğlenceler
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst