• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik Sonucu Ödüllü Kale Savaşı - Oyuncu Kalesi Çekiliş ve Kazananları

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
odullukale.png

Değerli Kovboylar,
Ağutsos ayı Oyuncu Kale Savaşları etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ederiz. Tüm kale savaş katılımcıları bu sayfada verilmiştir.
Aşağıda çekiliş videosunu bulabilirsiniz:


Buna göre ödül kazanan oyuncularımız :



SıraÖdülDünya 1Dünya 1İstanbulJüpiterKahramanmaraş
150 Külçe +1 adet eski set eşyası* + 1 Ispanak@cnRxx :)@doruk0721 :)@kit curry :)@ZORBEY :)
150 Külçe + bonus madalyası (Karakter, Enerji, Otomatik İşlem, Yüksek Gelir, Hız - her birinden 1 adet) +1 Ispanak@saly :)
2100 Tahvil +1 Ispanak@sametlevent :)@fatih2547 :)@Fırtına :)@Emecen :)@hidrojenflorur :)
31 Çelik Destekli Sandık + 1 Ispanak + 20 Çalışma Ürünü@launcher147 :)@Skyranger :)@kamera :)@Grammesin :)@Royaltiesk :)

* Eski etkinlik eşyaları 2022 ve öncesi etkinliklerden olabilir (Sevgililer Günü, Paskalya, Bağımsızlık Günü, Ekim Festivali, Ölüler Günü) olabilir. Bakınız : Tüm Etkinlik Setleri. Etkinlik kazananına verilen özel ödüller talep edilemez. Ödül dağıtımı sırasında satışta olan eşyalar talep edilemez. Külçe ile satışa çıkmış olup, sadece bu şekilde satın alınabilen set parçaları talep edilemez.
* Çalışma ürünleri, ilgili çalışmaya bağlı kesin düşen ürünlerdir; Tercihler buradaki ürünlerden yapılabilir.


Set eşyası ve çalışma ürünü kazanan oyuncularımız, tercihlerini Ağutos ayı sonuna kadar Destek Birimine bildirim açarak taleplerini bildirebilir. Diğer ödüller bildirim gereksinmeksizin ilgili dünyalara eklenecektir.
 
Son düzenleme:
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst