• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Güncelleme Versiyon 2.190

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
2_190.png


Merhaba Kovboylar,

17 Ocak Salı
günü oyunumuzu 2.190 sürümüne güncellemeyi planlıyoruz. Güncellemenin tarih ve içeriğinin değişebileceğini lütfen unutmayın.

Yapılacak değişikliklerin detaylarını aşağıda görebilirsiniz:

ozellikvgelistirme.png
Eşya Açıklaması
"Tarif Kitabı" açıklaması içeriği ile ilgili eksik bilgi içermekteydi. Açıklama : "Bir adet yüksek seviye tarif/talimat içerir" şeklinde düzenlendi.

Görev Gereksinim Düzenlemesi
Waupee'nun misafirleri (İlk Kış görev dizisi ilk görevi) görevi için 10 adet Kar Tanesi toplanması gerekmekteydi. Bu gereksinim kaldırıldı, böylece bu görev dizisi her sene aktif olabilecek. Unutmayınız ki bu görev dizisi tekrarlanabilir dizilerden değildir. Sadec bir kere tamamlanabilir.

Yeni Eşyalar
Daha önce söz verildiğimiz gibi, kasaba mağazalarına gelecek olana yeni eşyalarla ilgili çalışmalarımız ve yeni başarılarımız tamamlandı. Sonraki güncellemelerde detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.



hata_duzeltme.png


Göreve Ulaşım Gereksinim Yanlışlığı
"Muhafaza edilmiş kağıt" (Ufak şeyler görev dizisi 2. görev) görevini en fazla 150. seviye karaktere sahip oyuncularımız görebiliyordu. Artık daha ileri seviyedeki oyuncularımız da bu göreve ulaşabilecek.

Görev Ödülü Yanlışlığı
"Şömine önünde akşam" (İlk Kış görev dizisi 5. görevi) ödül olarak %3000 enerji vermekteydi, doğrusu %30 olacaktı. Bu durum düzeltildi


Bu güncellemenin oyuna getirdiği değişiklikleri beğeneceğinizi umuyor, her zaman olduğu gibi geri bildirimlerinizi aşağıda bekliyoruz!

Sevgilerle,
The West takımınız
 
Üst