• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Güncelleme Versiyon 2.202

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
2_202.png



4 Temmuz Salı günü oyunumuzu 2.202 sürümüne güncellemeyi planlıyoruz. Güncellemenin tarih ve içeriğinin değişebileceğini lütfen unutmayın.

Yapılacak değişikliklerin detaylarını aşağıda görebilirsiniz:

ozellikvgelistirme.png
Süresi Dolan Eşyalar

Şu andan itibaren, bir öğenin son kullanım tarihinin geçip geçmediğini kontrol edebileceksiniz. Bir sonraki kullanımdan sonra silinecek olan her öğe, kırmızı bir "X" ile işaretlenecek ve öğenin açıklamasında bilgi verilecektir (Öğenin kullanım süresi doldu, bir sonraki kullanımda silinecek).


Item_vndow.png
item_bag.png




Etkinlik Başarıları
Geri bildirimlerinize dayanarak, Etkinlik kategorisindeki başarıların görüntülenme şeklini değiştirmeye karar verdik.
  • Şu andan itibaren, en üstteki etkinlik başarı sayacı görünmeyecektir.
  • Eski Etkinliklerden elde edilmemiş başarılar görünmeyecektir. Sadece elde edilmesi mümkün olan başarıları ve daha önce elde ettiklerinizi görebileceksiniz.
Bağımsızlık Günü
Bu seneki Bağımsızlık Günü Etkinliğimiz hazır. Detaylar ayrı bir duyuruda iletilecektir.


hata_duzeltme.png

Oyuncu Profili
Birkaç yıl önce, bazı oyuncular profil metinlerini izin verilen maksimum uzunluktan (10000 karakter) daha uzun ayarlayabildiler ve bu da o oyuncuların profil düzenleyicilerini veya oyun ayarlarını artık açamamalarına neden oldu. Bu şekildeki oyuncuların profil metinleri artık 10000 karaktere kısaltılacak ve böylece profillerini düzenleme ve oyun ayarlarını açma özellikleri geri kazanılacaktır. Bu kadar uzun metinlerin kaydedilmesine izin veren tüm açıklar da düzeltilmiştir.

Bu güncellemenin oyuna getirdiği değişiklikleri beğeneceğinizi umuyor, geri bildirim vermek istediğiniz durumlarda Destek Birimine yazmanızı rica edeceğiz.

Sevgilerle,
The West takımınız
 
Üst