• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Güncelleme Versiyon 2.205

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
2_205.png

29 Ağustos Salı günü oyunumuzu 2.205 sürümüne güncellemeyi planlıyoruz. Güncellemenin tarih ve içeriğinin değişebileceğini lütfen unutmayın.

Yapılacak değişikliklerin detaylarını aşağıda görebilirsiniz:

ozellikvgelistirme.png
Kale Savaşlarında Karşılıklı Yer Değiştirme

Görünüşe göre yeşil okun %100 opak olmaması, kırmızı-yeşil renk körü kişiler için ayırt eyme zorluğunu ortaya çıkardı. Normal görüşe sahip kişiler için bile ok kısa olduğunda görülmesi zorlaşıyor. Bu yüzden yer değişimlerinde düz bir renk kullanmaya karar verdik.


2023-08-25_15-21.png


Yeni Görev Dizisi

Henry'nin bahçesi kış için hazır değil. En önemli görevleri bitirmesi için ona yardım edin. Yeni görev dizisi, "Salonu Kurtarın, Bölüm 2" görev dizisini bitiren ve 170 karakter seviyesine ulaşan oyuncularımız için erişilebilir olacak. Bu görev dizisi her yıl 28.08 00:00 ile 31.10 23:59 arasında mevcut olacak.
2023'te görev dizisi oyun güncellemesinden hemen sonra mevcut olacak.


"Gizli Mektuplar" ve "Yedi Kız Kardeş Efsanesi" Görev Dizileri - Oyuncu Önerisi

"Gizli Mektuplar" ve "Yedi Kız Kardeş Efsanesi" görev dizileri artık elde edilmesi mümkün olmayan özel eşyalar gerektiriyordu. Bu eşyaları 20 tahvil/külçe karşılığında DÜKKANda bulabileceksiniz. Eşyalar güncellemeden sonra 24 saat içinde dükkana eklenecektir.


item_51469.png
item_51470.png
item_51471.png
item_51471.png
item_51389.png
item_51390.png
item_51391.png
item_51392.png


Görev Dizisi Ödülleri - Oyuncu Önerisi
Eski görev dizisi ödülleri için ayarları değiştirdik. Bir görev gereksinimi olarak kullanılmayan tüm eşyalar artık gezici tüccara satılabilecek.


hata_duzeltme.png

Hızlı Sunucularda Çalışmaları Anında Bitirme

Hızlı sunucular sırasında anında çalışma bitirme özelliği düzgün çalışmıyordu. Artık sorun çözüldü ve sunucu başlangıcından itibaren çalışmaları anında bitirmek mümkün olacak. Bu değişikliğin sadece hızlı sunucular için geçerli olduğunu unutmayın.


Bu güncellemenin oyuna getirdiği değişiklikleri beğeneceğinizi umuyor, geri bildirim vermek istediğiniz durumlarda Destek Birimine yazmanızı rica ediyoruz.

Sevgilerle,
The West takımınız
 
Üst