• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Avatar Ödüllü Yarışma Hakkında Bilgilendirme

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Değerli Kovboylar,
Mayıs ayı içerisinde yine avatar ve yaratıcılık set eşyası ödüllü, görsel gönderebileceğiniz bir yarışmamız olacak. Fakat bu sefer seçimi oyuncularımız değil, TR Destek Takımı yapacaktır.

Takımımız tarafından yapılacak değerlendirmede siz değerli oyuncularımızın kafalarında; Takım üyeleri, acaba arkadaşlarına oy verir mi?, Oyuncu kayırma, taraflı davranma gibi durumlar söz konusu olur mu? gibi sorular oluşabileceğini biliyoruz.

Bu şüpheleri yok etmek adına görselleri anonim olarak yükleyebileceğiniz sistem hazırladık. Şöyle ki, yarışmayla ilgili görselleri foruma değil, size linkini vereceğimiz bir alana yükleyeceksiniz ve görsel yüklendikten sonra sistem size bir kod verecek, bu kodu mutlaka saklamanız gerekecek
  • Sistemimiz, öncelikle gönderilen görsele oyuncularımız her ne ad vermiş olursa olsun zaman damgalı sayısal bir dizilim ile adlandırır ve öyle kaydeder.
  • Kayıt sırasında sistem tarafından benzersiz bir tanımlayıcı, görselin adı ile eşleştirilir ve bu tanımlayıcı size kod olarak verilir.
  • Kayıt sonrasında verilen kodu mutlaka not almalısınız.
  • Kayıt sırasında herhangi bir hata meydana gelirse sisteme herhangi bir şey kaydedilmez. (Örrn. Görsel boyutunun sınırıaşılması)
Özetle gönderilen görsellerin, Destek Takımının, kimden geldiğini bilmesi mümkün olmayacak. Sonrasında biz görseller arasında seçim yapacağız ve hem seçtiklerimizi hem de diğer görselleri forumda paylaşacağız. Seçilen görsele ait kodu bizimle paylaşan oyuncumuz, ödülünü alacak.

Bu bilgiyi neden Mayıs ayından önce yayınlıyoruz ? Aslında sistemi görmeniz ve bu konuda içinizin rahat olmasını istediğimizden bu bilgilendirmeyi yapıyoruz. Sizden ricamız yarışma öncesi birkaç deneme yapmanız ve aşağıda verdiğimiz linke görsel yüklemeniz, yüklediğiniz görselin ne olduğu önemli değil, herhangi bir görsel yükleyebilirsiniz. Sonrasında biz, sizinle bu görselleri sistemde bizim nasıl gördüğümüze dair ekran görüntüsü paylaşacağız ve bizde durumun nasıl göründüğünü izlemenizi sağlayacağız.

Sorularınız varsa lütfen iletin, desteğiniz için şimdiden teşekkürler

Görsel yükleme ile ilgili linkimiz için lütfen TIKLAYIN
 

DeepFearr

Aktif Üye
Küçük bir önerim olacak yarışma sıralama ödüllerini belirtirseniz efsane olur :) . Geçen ki resim yarışmasında koleksiyonluk set almayı planlarken yanlışlıkla 1. olup avatarı aldık :(
 

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
4 oyuncumuz deneme resmi göndermiş, çok teşekkür ederiz; gönderilen görseller kurduğumuz sistemde aşağıdaki gibi görülmektedir:

tablo1.jpg

tablo2.jpg
 
Üst