devilltown
Well-Known Member
ha tüm serverleri D1 taşısınlar eyvallah bu taşıma işi gerçekleştiğinde d1 bundan 7-8 geriye dönüp aynı şaşaaalı günlerinemi dönecek sanmam yine aynı şekilde devam edecektir
Bu oyunun sakinleri o gün bizim için hak arasaydı bende kabuldüm sonsuza dek o server da kalıp başka yere taşınmamayı ama kimse georgia ya yüksek leveller taşındığında sesini çıkartmıyorsa şimdi adalet savaşçısı olmasına gerek yok. Metin abi ben seni biliyorum çok da iyi tanırım sözüm sana değil . Sözüm georgia ya sağdan soldan taşıdıkları hesaplar ile mahvedip şimdi de taşıma olmasın diye konuşanlara.
sana ise son kez cevap verecğim konu ap ayrı yere gidecek yoksa +2+3 setlerın oldugu o bomboş hesap dediklerine biz yılarca emek ve para harcadık varsa paran sende +2+3+4+5 yaparsın asıl kıskanclık cümlesi bunun için kullanılmalı ve alamadıgın dediğin etkinlik silahlarını 5 etkınlık oldu cok yakın arkadaslar ve yegenler dayı biz alalım kasma dedıklerı için yolarına taş koymadım ve bu arada D1 de rekabet oldugunda o silahları almak 60k külçeye kadar cıkıyor bunun 2-3 örnegı verılebılır yani senin hafsalının almayacağı rakamlar
Fazla tatava yapma kes sesinibak yazdıklarımı okumadığın okuduklarınıda anlamadığın bu kadar açık ihtiyar.. ben +2 +3 set olarak kendi hesaplarımızı kast ettim sadece sende +2 +3 set yok gel georgia da envanteri paylaştırayım sana bak bakayım +2 +3 +4 set ne demek oluyormuş. Bak kendi kendini ele veriyorsun aranızda anlaşarak etkinlik silahlarına gereken külçeyi harcamıyor sonra diğer dünyalardan transfer olmasın burada o kadar külçelere alınıyor o silah diye gevezelik ediyorsun ihtiyar. Senin vaktin geçti artık sen fitne fesattan kaostan beslenen bir tipsin bunlar buralar senin ekmeğine yağ sürüyor ihtiyar seni..
Fazla tatava yapma kes sesini
konuyu uzatmaya gerek yok uzaklaşsın diye taş attıkca daha cok sesi cıkıyor salın çayıra mevlam kayıra
set mevzusuna gelince 10-12 kişinin oynadıgı ölü bir serverde +5 set dızemeyen zaten adam değildir![]()
hamdolsun kimse kimseye sahip cıkmıyor ama istediğiniz kadar yaygara yapın bir yerinide yırtsan ŞİRKET takvimine uyacaksın
ne zaman size transfer acılır hangi server layık görülürse orada devam edersin.
şimdi dön serverine orada eşin
evladım benim zekam senin zekanı suya götürür susuz getirir bu WESTte moda oldu oyundan sıkılanın bana bulaşması kolayı var
ayarlar
hesap hesap sil
niye tatlı canını sıkıyorsunneyse asgari müşterekde bululmak için belli biz zeka seviyesi gerekli iki tarafta diğerinde bu seviyenin olmadıgına ikna olmuş bekle gör mantıgı ile devam edelim