• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Geliştiricilere İletildi Dünya 1 Kale Savaşı Hatası

sleeplesslady

The West TR Destek Takımı ve Topluluk Yönetimi
Yönetici
The West TR Destek Takımı
Dünya1'de geçen hafta meydana gelen, daha zamanı gelmemiş olan kale savaşının başladı gibi görülmesi ve "null" sohbet odası durumu devam etmektedir. Konu başka bir ülke sunucusunda daha göründü. Geliştiriciler çözüm için çalışmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

sleeplesslady

Yönetici
Sevgili kovboylar,
bu konuda yardımınıza ihtiyacımız var.
* Konu D1 dışında da son dönemlerde gerçekleşti mi?
* D1 veya başka dünyada gerçekleştiyse, o savaşların hangileri olduğunu hatırlayabiliyor musunuz ?
* Savaşa giren her oyuncuda oluyor mu hata, yoksa rastgele mi denk geliyor?

Geliştiricilerimiz tek tek savaşlara bakarak, hataya neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıyor.

sleeplesslady

Yönetici
Ben normal açılan savaslardada giremiyorum hiçbir savasa null diyor tıklayınca atiyor oyundan
hiç mi kayıt olamıyorsunuz siz savaşlara ?
genel hata şöyleydi, kayıt gerçekleşiyor ama kayıt olur olmaz haydi savaşa mesajı çıkıyor ve ona da tıklayınca oyundan atıyor. Fakat savaşın esas zamanında girilebiliyordu. Sizde biraz farklı mı?

sleeplesslady

Yönetici
Hadi savasa diyor savas zamanı da diyor aynısını ama tiklayinca atiyor savasa giremiyorum
ben tam açıklayamadım sanırım; diyelim savaş 16.00'da, siz 14:00'da tıklayınca kayıt gerçekleşiyor ama oyundan atıyor. Sormak istediğim saatin normal saatinde yani 16:00'da mı giremiyor musunuz savaşa, çünkü daha önce savaş vaktinde girişle ilgili sorun olmadığı bilgisini almıştık.