• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Elveda Türkiye Pazarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Syntex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Syntex

Administrator
Yönetici
The West TR Destek Takımı
Merhaba The West Kovboyları,

Türk sunucusu/pazarı bugün itibarıyla resmen ve kalıcı olarak kapanmıştır.

Bizimle geçirdiğiniz uzun yıllar için içtenlikle teşekkür ederiz. Desteğiniz için gerçekten minnettarız. Bir dönem sona erdi ve birçoğunuz hesaplarınızı uluslararası sunuculara taşımayı tercih ettiniz. Bu topluluğun bir parçası olarak yarattığınız anılar her zaman akıllarda kalacaktır.

Henüz hesaplarınızı taşımadıysanız, lütfen Türk destek ekibiyle iletişime geçin. Manuel taşıma konusunda yardımcı olabiliriz. Verileriniz sınırlı bir süre saklanacak olsa da, hesabınızın kaybolmaması için en kısa sürede bizimle iletişime geçmenizi önemle tavsiye ederiz.
Türkçe konuşamayan biri olarak Türkçe pazarında çalışacağımı, hele ki sunucuyu kapatacak kişi olacağımı hiç hayal etmemiştim. Buradaki son haftaları sizin için biraz daha keyifli hale getirebilme fırsatını yakalayabildiğim için gerçekten minnettarım. Ayrıca yıllar boyunca Türkiye pazarı/sunucusuna katkıda bulunan birçok destekçiye ve Topluluk Yöneticisine de teşekkür etmek istiyorum. Bazılarınızla çalışma ayrıcalığına sahip oldum ve gerçekten olağanüstü insanlarsınız. Bunu okuyorsanız, teşekkür ederim. Adanmışlığınız, bu pazarın Nisan 2026'ya kadar, neredeyse 18 yıl boyunca sürdürülmesini mümkün kıldı.

Bununla birlikte, bu forumdaki son mesajımız bu olacak. Yolculuğunuza, Türkçe bölümünün de bulunduğu uluslararası forumda devam etmenizi rica ederiz.

Her şey için tekrar teşekkür ederiz ve uluslararası sunucularda görüşmek üzere!

Saygılarımızla,
The West Ekibi

Geri