Merhabalar,
bir pazar gününü ailemle geçireyim huzur içinde dedim, baktım ki ortalık karışmış.
@Mars öncelikle oyuncularımıza bu şekilde cevap verilmesi kesinlikle doğru değil, bu hatayı ben daha önce yaptım, sonu hoş olmadı. Oyun hesabın başka, takımdaki görevin başka, oyuncularımızı ima ederek yazman hele ki alaycı bir bir şekilde cevap vermen hiç doğru bir hareket olmamış. Biliiorum ki bazen haksız suçlamalar, ithamlar oluyor ve bizler bunları yutmak zorunda kalıyoruz ama maalesef görevimiz gereği yutmak ve susmak zorundayız. Bu konuda seni zorlayamamama ben takım adına tüm oyuncularımızdan
Özür Dilerim
@Castar7,
@devilltown söylemleriniz hakaret, aşağılayıcı ifade içermektedir, bu da hoş değil. Bu arada watsuki tamamen başka bir arkadaşımız olup, takımımızzda toplam 4 farklı kişiyiz, kimse birbirinin hesabına girmiyor.
@Castar7 , düello botu olmayacağı söylendi, bu konuyu dikkat ederseniz uzatmamak adına devam ettirmiyorum, sizin de devam ettirmeniz sonucu değiştirmeyecektir.
Bu arada aylık ödeme vs bu konular senelerdir gündeme geliyor, çok kırıcı bir tartışma olduğunu düşünüyorum. Burada tüm arkadaşlarım özel zamanlarından ayırarak görev yapıyorlar. Örnek vermem gerekirse bir arkadaşım her hafta sonunu NPCli kale savaşı yapabilmek için evinde geçiriyor. Diğer arkadaşım Red Kitte sorunla karşılaşılmaması açısından elinden geldiğince online oluyor. Bir diğeri okulda sınavına giriyor, koşa koşa gelip yardımcı olunacak ne var diye sistem başına geçiyor. Bildirimlere dönüş süremiz şu anda tüm dünya The West ülkeleri arasında en iyi derecede, sizlerden biraz daha empati kurmanızı isteyeceğim lütfen.