devilltown
Kıdemli Üye
eyvallah göz yanılgısı acıklama için teşekkürler .. net açıklama oldu ..
Ödüller konusunda ben çok net bilgi verdiğimi düşünüyorum. Senede 4 kere Red Kit yapılacaktır (uzun veya kısa), tüm TW ülkelerinde kurallar nasıl işliyorsa, bizde de o şekilde işlemek zorundadır ve her etkinlikte Gringo verme şansımız yoktur. Bunun dışında verebileceğimiz setler de eski senelerin etkinlik setleridir.
Son yazdığınız konuya tekrar gelecek olursak, zaten etkinliklerin altlarına isteyen oyuncularımız yazmaktadır. Aynı şekilde isterse oyuncularımız da bu şekilde bir başlık açabilir zaten Genel Tartışma alanına.
inşallah oyuncuları cezbedecek şekilde düzlenir.. fakat savaş katagorısı ödül panosuna konulmadıgı sürece yada turnuva gibi şartlar dahılınde konulursa bıle başarılı bir server olacgını sanmıyorum tabi diyeceksınızki kime göre başarılı kime göre başarısızRed Kit senede 2 defa değil, 4 kere yapılacaktır. Sayın @devilltown'da daha önce 1 kere yapıldığını yazmış, olabilir, o zamanki prosedürler bunu gerektiriyor olabilir, ama şimdiki prosedürler 4 kere yapılmasını gerektirmektedir. Konsept konusunda dediğim gibi bütün yazılanlar değerlendirilecektir, bu elimizde olan ve değişikliklerle ortaya koyabileceğimiz bir konudur. Kesinlikle dikkate alınacaktır.
Önerileriniz içi teşekkür ederiz. Ben ödüller konusunda yorum yapmak istiyorum.
Gönül ister ki oyuncularımızın istedikleri ödülleri verebilelim, ancak maalesef mümkün olmuyor. Innogames prosedürleri dahilinde verebileceğimizin en fazlasını, sonuna kadar ödül olarak ekliyoruz. Bu Red Kit etkinliğindeki ödüllerin, bir öncekinden farkı Gringo olmaması; bunun sebebi de oyuncu sayımızın az olması, Gringo enflasyonu yaratılmak istenmemesidir, bu yüzden her Red Kit etkinliğinde Gringo veremiyoruz
Red Kit sunucumuzda da, Forum etkinliklerimizde de verebileceğimi maksimum külçe sayısı bellidir, bunu aşma şansına sahip değiliz. Forum Etkinliklerinde külçe ve tahvil verilmesinin sebebi de, sizin dediğiniz gibi her oyuncunun aynı şansa sahip olması gerekliliğidir. Forum etkinliğinden kesip Red Kit'e bir parça daha eklenebilir ama çok fazla değil maalesef.
Buralar fena karışır vaziyet alın yiğitler.bakınız CM burada oyuncu sayımızın az olup ENFLASYON yaratmamak için oldugunu soylemıssınız İNNO bize vermek istedıgı ödülleri SİZ kendi yetkiniz dogrultusundamı değiştiriyorsunuz??
bizlerin zamanı parası SİZE göre yabancılar kadar kıymetli değilmi??
şahsen ben ve bır cok oyuncu hem saçma sapan kale statusu hemde ödüllerdeki kısıtlamalar oldugu için redkit serverıne başlamdık ÇÜNKİ mınımum 450-750 külçe harcıyorum 21 günde ..birde kıymeti herkesce bilinen set parcalrı olmayınca
görüldüğü gibi 8 kişi ile devam edersınız red kite...
BU ARADA ENFLASYON DEDIGINIZ
D1 -- RECO DA TAM SET EL GRINGO VAR BEN DAHIL 3-4 OYUNCUDA SİLAH SETİ VAR VE ESKI ETKINLIK YÖNETICILERINE YÜKLENEN EL GRİNGO SILAH SETLERI VAR bumu enflasyon!!gecen yapılan etkınlıkde ne güzel İSTANBUL serverınde yeni oyuncular aldı sılahları..yani enflasyon dıye sacma bir sebepten ödülleri kısamazsınız.. ozaman KÜLÇE fiyatalrınıda ENFLASYON yaratmaması için düşürün yada sabıt tutun
GRİNGO parcalarının fazla olmasından OYUNCULAR değil YÖNETİM çekiniyorZamanında redkit sunucularında neden gringo verilmiyor diyen arkadaşlar şimdi neden gringo set fazla olmasından çekiniyor merak uyandırıyor
Niye yönetime mi düello atıcakmışızGRİNGO parcalarının fazla olmasından OYUNCULAR değil YÖNETİM çekiniyor![]()
VALLA CM HANFENDÜ ÖYLE UYGUN BULMUŞ..tüm yabancı serverlerde dagıtılırken GRİNG0-ŞEF parcaları bıze layık değilmiş az oyuncusunuz yeter elınızdekıler şükredın diyor üstü kapalıNiye yönetime mi düello atıcakmışız![]()