Red Kit açılmıştır, iyi eğlenceler 
düzeltildi, teşekkürler%500 yazıp 400 açmayanda ne bileyim![]()
la faydasız normal hesabına bakıyormusunkı hızlıda takılıyonsiz de ne çok istekte bulundunuz diyeceksiniz ama şu şans aralığı biraz artarsa ( yani çp verilirse) ya da para bonusu artarsa sanki daha iyi olur gibi. yoksa setleri almamız baya zor olacak![]()
Bir dahaki etkinlikte biraz daha farklılaştırırız, bu etkinlik şu andaki şekliyle devam etsin.siz de ne çok istekte bulundunuz diyeceksiniz ama şu şans aralığı biraz artarsa ( yani çp verilirse) ya da para bonusu artarsa sanki daha iyi olur gibi. yoksa setleri almamız baya zor olacak![]()
Bu etkinliğimiz Ekim Festivali ve Ölüler Günü arasına sıkıştığı için 14 gün süreli olmak durumunda kaldı. Global etkinliklerin olmadığı bir dönemde Red Kit daha uzun süreli açılacaktırDiyorum ki 15 günle sınırlı olmasa. Arada 2 gün bakamasan bi daha sıralamaya yetişme şansın kalmıyor. İllaki de bakamayacağın gün olacaktır. Çünkü çoğumuz hatta hepimiz ya işe gidiyor yada okula. En az 30 gün falan olmalı bence.
Merhaba,
Aşağıdaki kategoriler için bir sıralama var mı? Örneğin bir oyunca hem tecrübede hem de ustalıkta 1. ise hangi kategori için 1. sayılacak. Arkasından gelen için bu öncelik önemli olacak diye düşünüyorum.
Amacınız aşağıdaki kategorilerin birinde en yüksek puana sahip olmak:
- Tecrübe
- Düello
- Ustalık
- İnşaat/Kurma Puanı
- Başarı Puanı
En başarılı derece puanı(1.'lik, 2.'lik vs) farklı kategorilerde olan oyuncular, Aşağıdaki kategori sıralamasına göre ödüllendirilirler.
aynen, aslında yukarıda cevabında açıklamaya çalıştım. Birden fazla kategoride aynı sırada yer alan oyuncularımız belirttiğiniz sıraya göre ödül alacak; mesela yukarıda yeşilli, kırmızılı verdiği örnekte "GGG" hem Tecrübe hem Düelloda 2. olduğu için, Tecrübe kabul edilir, Düello kategorisinden silinir (kırmızı)Aslında tam olarak aradığım cevabı alamadım @sleeplessladydiğer kategorilerdeki derecelerin silinmesi ve bir alt sıradakinin o dereceye gelmesi zaten OK olan bir durum.
Sadece kategoriler arasındaki sıralama nasıl o önemli. Sizin vurguladığınızdan anladığım Öncelik Tecrübe sıralaması. Peki sonrakiler ?
Aşağıdaki gibi bir cümle bekliyorum aslında;
En başarılı derece puanı(1.'lik, 2.'lik vs) farklı kategorilerde olan oyuncular, Aşağıdaki kategori sıralamasına göre ödüllendirilirler.
Örn: Tecrübe ve Ustalıkta 1. olmuş oyuncu, Tecrübede 1. olmuş sayılır
Ustalık, Kurma ve Başarı puanında 2. olmuş oyuncu Ustalıkta 2. olmuş sayılır
- Tecrübe
- Düello
- Ustalık
- İnşaat/Kurma Puanı
- Başarı Puanı