• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Bilgilendirme Forumda karşılıklı sataşmalar

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Sevgili Kovboylar,
TR Sunucumuzda az oyuncu sayımız olduğundan, biraz da oyunun özellikleri sebebi ile artık pek rekabet olmadığı, eskisi gibi zevkli olmadığı konusu bir çok kereler yazıldı.
Az oyunculu bir ortamda, siz oyuncularımızın oyun zevkini bölmemek, karşılıklı konuşma, tartışma keyfinizi elinizden almamak adına forumda ve burada yazılanlarla ilgili oyunda çok sıkı bir ceza yöntemine gitmedik.

Ancak son durumlar gösteriyor ki, bizim gösterdiğimiz hoşgörü artık bazı oyuncularımız tarafından suistimal edilmektedir. Forumda artık oyun hakkında yazışmak yerine, karşılıklı olarak birbirine kırıcı, nezaket dışı, aşağılayıcı, üslup bakımından uygunsuz yazılar yazılmaktadır. Bu tip yazıları siliyoruz, değiştiriyoruz ama bu uyarılar sanki hiç olmuyormuş gibi davranan, devam eden oyuncularımız oluyor.

Bu mesajımız SON uyarıdır. Şu andan itibaren uygunsuz gördüğümüz her türlü karşılıklı sataşma sonucu, ilgili oyuncu hem Forum üzerinde hem de oyun içinde MUTLAKA yaptırımlara maruz kalacaktır ve itirazlar kabul edilmeyecektir. Bu durum bir oyuncu isim verilmeden yapılsa bile geçerlidir.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst