Castar7
Kıdemli Üye
castar garnitür organitör vsvs çekilişe katılmaz bitti ozmanda derimki bunda bir şüphe var aralarında çevirme yapıyorlar derim öteki muhabbete döner iş gerek yok daha kolay yöntemle vardı onlar olabilirdi deviltonun adını bile duymak istemiyorum iftira derken kendisi iftira attı malum kendisi servar arası ticaretle uğraşıyor taa eski konuları açmayayım şimdi istanbul servarında ne dolaplar döndüğünü pek bilmezsin heralde ben yaşadım magdur oldum orda
Arkadaşım bir dolap döndürmek istesek ki buna ihtiyacımız yok senin anlamadığın anlamayacağın olay şu bizim yada itham ettiğin kişilerin burada dağıtılacak olan paraya yahut ürün ve eşyaya ihtiyacımız yok pek çok oyuncunun yok belki de. Burada ki amaç kale savaşlarını canlandırmak katılan oyunculara bir nevi katılımları için teşekkür edip şansları var ise çekilişle ekstra bir ödül kazandırmak.
Yahu benim paraya eşyaya ürüne ihtiyacım olsa, işimi gücümü bırakıp etkinlik sırf sürdürülebilir olsun diye bir nebzede oyuncular oyundan ve etkinlikten keyif alsın diye onca destek de bulunur muyum. maddi veya manevi bu önemsiz.. Keza aynı şekil de @devilltown ve diğer organizatör ve garantör arkadaşlarda buna dahil. Senin anlamadığın şey şu, biz bunu bu etkinliğe inanan garantör ve organizatör arkadaşların dışında yardımcı olan destek olan arkadaşların paraları veya desteklerini kendi çıkar ve menfaatimize kullanmak için organize etmedik. Hal böyle olsa zaten, buraya bu etkinliğe bağış yapan destek olan arkadaşlar bizlerin yıllardır beraber oynadığı sohbet ettiği yardımlaştığı insanlar hiç bunlara gerek kalmadan aramızda bu işi halledebilirdik. Burada ki niyetimiz tekrar tekrar belirtiyorum. Hep beraber oynamak eğlenmek ve bir nebzede olsun ödüllendirilmek. Bana çıkmış @devilltown 'a çıkmış veya @levis501 'e @koray32 'a bunların bir önemi yok. En azından yukarı da saydığım kişiler için bir önemi yok. Sana burada senin yaptığın gibi destek olduğumuz yardımlaştığımız arkadaşlarımızın reklamını yapmayacağım.
Etkinlik ortadadır tüm yönleri ile açık ve somuttur. Etkinliğe eğer ki bu kadar şüphe ve aklında soru işaretleri ile yaklaşıyorsan. Katılmak zorunda yahut destek olmak zorunda değilsin. Ama görüyorum ki senin yapmak istediğin şey aklında ki soru işaretleri veya şüpheler değil, çünkü böyle olsa idi en başından beri yaptığımız açıklama ve gayretleri görmezden gelmez ve bunları anlayış çerçevesinde kabul ederdin. Sanırım senin sorunun kişisel ve lütfen artık bu başlık ve diğer başlık altında kişisel olan problemlerini ne organizasyonu baltalamak için kullan nede burayı işgal et.
Teşekkür ederim. Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. İki seferdir cevap vermek istemiyorum ama her seferinde bizleri töhmet ve şüphe altında bırakıyorsun. Bundan sonra ki cevaplarında ve ilettiğin mesajlara dikkate alınıp cevap verilmeyecektir.