• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Bilgilendirme Kişisel Verilerin 3. Kişilerle Paylaşılamaması

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Değerli Oyuncularımız;

InnoGames, kullanıcıları ve çalışanlarının gizliliğini koruma konusunu çok ciddiye almaktadır. Bu sebeple şirketimize ait Kullanıcılar için Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde hareket etmeyi, biz Destek Sistemi ekibine şart koşmaktadır

Kişisel verileriniz Kullanıcılar için Gizlilik Politikamızda yer aldığı üzere belirli bir süre ve amaçla sistemimiz tarafından otomatik olarak depolanmaktadır. Bu konudaki tüm detaylar sözleşmemizde mevcuttur.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda Veri sorumluları ile veri işleyen kişiler, öğrendikleri kişisel verileri bu Kanun hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamazlar. Bu yükümlülük görevden ayrılmalarından sonra da devam eder (Madde 12/4) maddesi yer almaktadır. Bu maddeye dayanarak; herhangi bir oyuncumuzun, diğer oyuncular tarafından görülemeyen ve sistemimiz tarafından otomatik olarak belli bir süreliğine depolanan tüm bilgileri gizli olarak kabul edilir ve bu bilgileri sizinle paylaşmamız kurallarımıza aykırıdır.

Örneklendirmek gerekirse;
  • Oyuncularımızın aldığı cezaları (Kendi cezalarınız hariç)
  • Multi hesap/ destek hesabı/ script/bot kullanımı gibi şikâyetlerinizin sonuçlarını
  • Hangi oyuncunun, hangi oyuncuyu şikayet ettiği
  • Oyuncularımızın kişisel herhangi bir verisi
  • Ekip üyelerimizin kimler olduğunu
Bilgilerinize sunulur
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst