Konsept seçimi anketi tamamlandıktan sonra tarihler genel redkit dünyası konusunda paylaşılacaktırRed kit dunyasi agustos ayi hangi gunlerde olacaktır bilgisini alirsak seviniriz
evet olabilir ama yapmıyoruz...yapmadığımızı siz de gayet iyi biliyorsunuz sanırımDevil fark etmese belki de geçerli sayılıcaktı.. Yönetim çıkarları için diğer insanları manipüle etmeye çalışıyo da olabilirsiniz
sayın @sleeplesslady yöneticilerinin bu gibi etkınlılere katılmadıgını biliyoruz zaten yazımda deneme maksatlı oldugunuda belirtmıstım.. sadce konuyu bilmeden yorum yapan 1-2 arkadasa sizlerın acıklama yapması daha uygundur dıye payalştım..evet olabilir ama yapmıyoruz...yapmadığımızı siz de gayet iyi biliyorsunuz
Tüm hazırlıklarımız tamamlandı , en kısa sürede yayınlamayı planlıyoruz...İlginiz ve sabrınız için teşekkürlerHazirliklar tamamlanmadimi daha nasil olcak nezaman baslicak nedir ne değildir falan @Mars @sleeplesslady red kit dunyasi
Tüm klasik eşyalar Gm kasabasında bulunacaktır.Aklıma takılan bir soru var etkinlikte çok fazla kasaba olacağını düşünmediğim için olmayan bazı tüccar eşyaları terzi vb itemleri gm kasabasına veya normal kasabalara bildirim ile eklenecek mi? , ek olarak ticaret yasak olacağı için başka bir kasabadan alınan +120 seviye itemlerine artı basmak gereksiz bir işkence olacağı kanaatindeyim..
Noldu bu hazirliklarTüm hazırlıklarımız tamamlandı , en kısa sürede yayınlamayı planlıyoruz...İlginiz ve sabrınız için teşekkürler
Dünya Açılışı | 06/08/2022 - 12:00 |
Dünya Kapanışı | 21/08/2022 - 23:59 |
Kayıt Tarihleri | Kayıtlar 06/08/2022 12:00 - 08/08/2022 23:59 arası gerçekleştirilebilecektir. Sonrasında dünya kayıtlara kapatılacaktır. |
Sayın Oyuncumuz,Tum hazırlıklarımız tamamlandi bu mu yani tum hazırlıklarıniz
sayın oyuncumuz, bizde o veya bu kişi yok, biz varız; takım halinde tüm konularla ilgileniyoruzZeka kendini savunamadi yoneticisi geldi