• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

VeniVidiVici'nin Vedası

  • Konuyu başlatan Deleted User - 49843
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Deleted User - 49843

Guest
Merhaba kovboylar,

VeniVidiVici kaçar...

Dile kolay 12 yıl oldu. Tam 12 yıl! Henüz 22 yaşındayken oyuncu olarak 27 Kasım 2008'de başladığım ve bu tarihten birkaç ay sonra forum ve oyun yöneticisi olarak devam edip sonunda, resmi olarak 1 Nisan 2011'de başladığım The West Topluluk Yöneticisi görevime 1 Mart 2020 tarihi itibariyle son veriyorum.

Bu süre içinde onbinlerce oyuncu, yani onbinlerce insanla doğrudan veya dolaylı olarak muhattap oldum, iletişim kurdum, etkileşime geçtim.
Beraber düellolar yaptık, vurduk vurulduk.
Beraber kale savaşlarına katıldık, savunduk saldırdık.
Beraber, omuz omuza çalışmalar yaptık.
Beraber olduk, bilgi paylaşımında bulunarak görevler tamamladık.
Yeri geldi gerçekten omuz omuza oturduk, yemek yedik, çay kahve içtik, sohbet ettik.

Eğlendik, üzüldük, sinirlendik, gerildik, heyecanlandık, sevindik... Her şeye rağmen buranın bir oyun platformu olsa da karşımdaki hesabı oynayan kişinin de benim gibi normal bir insan olduğunu hiçbir zaman unutmadım. Gerek oyuncu, gerek yönetici kimliğimle düzgün bir profil olmaya gayret ettim. Herkese eşit mesafede davrandım, iyisine de kötüsüne de oyuncu ismine bakmaksızın objektif olarak yaklaştım.

Yıllar içinde oyunda, forumda, facebook sayfamızda yüzlerce belki binlerce etkinlik düzenledik. InnoGames kurallarının sınırı ne ise her zaman Türkiye sunucuları oyuncularına da üst sınırdan ödüllendirme yaptım. En çok etkinlik düzenleyen ülkelerden biri olarak oyuncularımıza en fazlasını kazandırmak için çalıştım. Geçen her konuda haklarımızı savunmaya, faydalanabileceğimiz en fazla şeyden faydalanabilmemize gayret ettim. Hamburg'taki ofisimizde bile bunu yaptığımı hatırlarım. Sonuç olarak; bunca zaman içinde önceliğim her zaman sizlerin menfaatini korumak oldu.

Onca hatıra bir yana oyundaki her ama her bir kelimeyi çevirmiş kişi olarak yıllar sonra da oyuna girdiğimde fazlaca duygulanacağıma eminim.

“Merhaba kovboylar“ ile başlayan konular, başlıklar açmayı bile özleyeceğim.

Şimdi ise “Elveda kovboylar“ deme vakti geldi.

Her biriniz kendinize iyi bakın ve bu oyunu eğlenmek, özel hayatımızdaki siniri, stresi atmak için oynadığımızı hiçbir zaman unutmayın.

Elveda kovboylar...

Sizin de iletmek istediğiniz mesajınız varsa buradan iletebilirsiniz.
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst