• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Güncelleme Versiyon 2.146.0101B 1/2

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Lachryma

Aktif Üye
Eski Takım Üyesi
new_changelog2_146.0401b_1.2.png

Oyunu 1 Nisan Perşembe günü yani BUGÜN 2.146.0401B 1/2 sürümüne yükseltmeyi planlıyoruz. Güncellemenin tarihinin, saatinin ve içeriğinin değişebileceğini lütfen unutmayın.


features.png

The West'in oynanışında devrim niteliğinde değişiklikler!
Gökgürültüsü kuşları hakkında bir şeyler duydunuz mu? Onlar, Kızılderili güç ve kuvvetin simgesi efsanevi doğaüstü varlıklarıdır.

Gökgürültüsü kuşları, batı çayırlarına seyahat etmenin, düello yapmanın, kale savaşlarının ve macera oynamanın tamamen yeni ve görülmemiş bir yolunu getirecek. Birine sahipseniz, kelimenin tam anlamıyla doğaüstü güçler alacaksınız!

Değişik bonuslarda birden fazla türde Gökgürültüsü kuşu olacak:
  • Harika Gökgürültüsü kuşu
  • +1.000.000% Hız (kuşanıldığında)
  • Ojibwe Gökgürültüsü kuşu
    +100.000 Hasar (kuşanıldığında)
  • Menominee Gökgürültüsü kuşu
    Bayıldıktan sonra daima tam hayat puanı ve dinlenme puanıyla uyanacaksınız, ek olarak rakipleriniz 0 hayat puanına düşecek. Çok oyunculu oyunlar halinde, size hasar veren tüm rakipleriniz bu etkiden payını alacak. (kuşanıldığında)
Bu harika ve tamamen dengeli, değil mi?

Nasıl kazanabilirsiniz?
  • Gökgürültüsü kuşları gizemli ve çok hassas yaratıklardır. Ancak ve ancak güçlerine sizi layık görürlerse yanlarına yaklaştırırlar.
  • Bu doğaüstü varlıklarla ilişkinizi derinleştirebilmek için birtakım Kızılderili geleneksel seremonilerini gerçekleştirmeniz gerekir.
Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?
Hepimizin var, ancak bildiğimiz her şey bu kadar.


Tüm dünyalara HEMEN ŞİMDİ gelen bu dikkatlice dengelenmiş ve kesinlikle kalıcı değişikliklerin keyfini çıkarmanızı umuyoruz!

Görüşlerinizi bizimle paylaşmak istiyorsanız, lütfen farklı bir forum veya başka bir şey kullanın. Bilmiyoruz. Ya da belki bu başlığı kullanın.


The West Ekibi
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst