• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Dünya Yeni Dünya YAKINDA!

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Merhaba Kovboylar

Bazı oyuncularımızın merakla beklediği, belki bazı oyuncularımızın da olmasa da olur dediği :) olayımız yakında gerçekleşecek: Ay sonuna doğru Yeni bir dünyamız daha olacak. Her zaman olduğu gibi bu yeni dünya için bir isim bulmamız gerekiyor. "J" harfiyle başlayan isim önerilerinizi bekliyoruz. Vahşi Batı ile bağlantılı olması tercih edilmektedir.

Önereceğiniz isimlerden oyuncularımız tarafından en çok beğenilen isimler için daha sonra bir anket açacağız ve anket sonucuna göre Yeni Dünyamızın ismini belirleyeceğiz.

Önerdiği isim seçilen oyuncumuza, sadece yeni dünyamızda kullanılmak üzere bir eski avatar hediye edeceğiz.

İsim Önerisi Gönderme Kuralları :

  • Konuyla ilgili çeşitli yorumlarınız olabileceğini düşünerek, yorumlarla isim önerileri birbirine karışmasın diye, Yeni Dünya İsim önerisi için ayrı başlık açılmıştır. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
  • İstediğiniz kadar isim önerebilirsiniz, ancak her öneriniz ayrı bir gönderide olmalı (beğeninin hangisine geldiği net olması açısından)
  • Aynı gönderide birden fazla isim olduğu takdirde, o öneri silinecektir.
  • Eğer aynı isimler önerilirse, ilk öneren kişinin gönderisi kabul edilecek, diğer aynı isim gönderileri silinecektir.
  • İsim önerileri 12 Mayıs 21:00'de kapanacaktır.

Yeni Dünya ile ilgili daha sonra tekrar duyuru paylaşımı yapacağız.
 

levis501

Kıdemli Üye
Yorumuma düzeltme yapıcam. Gerçi duyuruları ters sıra ile yapsaydınız muhtemelen gıcık bir yorum yapmazdım neyse. Madem bir dünya kapanıyor o zaman hayırlısı olsun diyorum.
 
Üst