Merhaba Kovboy!
Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var. BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
GEORGIA KAPANIYOR!
Detaylar için lütfen buraya tıklayınız.
Güncel olmayan bir web tarayıcısı kullanıyorsun. Bunu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsin. Tarayıcını yükseltmeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısın.
Son gelen ihbarlar ışığında bir kasabaya 100M değer biçildiği kaydedildi.. Ghost ile anlaşma yapmaya sıcak bakan satıcı ise göç etmeye niyetlenmekte. Anlaşma gerçekleşir mi, veya gerçek mi satıştan sonra belli olacak olsa da.. Bu toprakların en pahalı takası olarak kayıtlara geçecek..
Merhaba The West'in kıymetli oyuncuları;
Özel nedenlerimden dolayı yönetim ekibindeki görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum.
Yıllardır aranızdan bir oyuncu olarak kısada olsa yönetim ekibinden biri olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadım.
Siz değerli oyunculara ve kıymetli yönetim ekibi arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür eder, Batı dünyasında hepinize keyifli ve eğlenceli oyunlar dilerim.
Dolayısıyla dekara kazancı 8-10 bin lira gibi bir cirosu var ve bunun da 3 veya 4 bin lirasını masraf sayılsa dekara 4-5 bin lira bir rakam getirisi oluyor ve bu hiç bir ürünümüzde yok. Diğer ürünlerimize kıyasla iyi bir alternatif ürün olarak düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Değerli oyuncularımız,Kaydolunan kale savaşına tıklandığında oyunda atma sorunu ,oturum hatası durumu raporlandı, ama çözüme daha ulaşılamadı; eğer savaş zamanı da çalışmazsa ve düzelmezse, Sunucularımız için ayrı savaşlar açılacaktır.
Muhammara, Suriye'den mutfağımıza gelen ve vazgeçilmez olan bir lezzet. Köz biber, salça ve baharatların uyumu ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Genellikle meze olarak sofralarımızda yer alsa da, akşam yemeklerinde meze olarak ya da sabah kahvaltılarda tüketilebilir. En lezzetli eşlikçisi beyaz peynirdir.
Pervasız konuşmak iki farklı anlama gelir. İlk anlamı: Kişinin hiç kimseden korkmadan doğruları söylemesi. İkinci anlamı: Karşı tarafın kırılacağını, incineceğini düşünmeden, umursamaz bir şekilde konuşmak.
Hayatta kalma mücadelesini konu edinen filmler, en sevdiğim film türleri arasında yer alır. Global savaşlar, hastalıklar yada büyük doğal afetler nedeniyle insanlığın yok olma eşiğine geldiği noktadan hareketle başlayan filmlerde eşini, özellikle de çocuğunu korumaya çalışan insanların mücadelesini hep sevmişimdir.
Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde edebilecek midir? Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece ko