• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik Takvimi 2023 TEMMUZ AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Merhaba Kovboylar,
2023 Temmuz Ayı Etkinlik bilgilerini ve tarihlerini aşağıda bulabilirsiniz.


duelloetkinlik.png
Düello Etkinlğimiz tüm hızıyla devam ediyor! Etkinliğimiz 18 Temmuz 21:00 - 22 Temmuz 22:00 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Etkinlik detayları ve kuralları ayrıca yayınlanacaktır. Bu aydan itibaren farklı Ödüllerle Kahramanmaraş dünyamız da etkinliğe dahil olacaktır. Unutmayınız ki her oyuncu sadece tek bir dünyadan katılım sağlayabilir ve katılım sağladığı dünyadan ödül alabilir.

eventrewards.png


*Önemli olan sadece kazanılan düello sayısıdır. Etkinlik süresi içerisinde en çok düello kazanan ilk 4 oyuncu ödül alacaktır.
Dünya 1 , İstanbul , Halikarnas, Jüpiter ve Kahramanmaraş dünyalarında en fazla düello kazanan oyuncularımız aşağıdaki ödülleri alacaktır. Kahramanmaraş için ödüller farklıdır.

SıraÖdül (Dünya 1, İstanbul, Halikarnas, Jüpiter)
1. Oyuncumuz200 külçe + 100 Tahvil + x2 eski etkinlik eşyası* + 5 Ispanak
2. Oyuncumuz100 külçe + 100 tahvil + x1 eski etkinlik eşyası* + 5 Ispanak
3. Oyuncumuz75 tahvil + 2 Fal kurabiyesi
4. Oyuncumuz50 Tahvil + 2 Fal kurabiyesi


SıraÖdül (Kahramanmaraş)
1. Oyuncumuz200 külçe + 100 Tahvil + 3 Günlük VIP sayaç + 5 Ispanak
2. Oyuncumuz100 külçe + 100 tahvil + bonus madalyası (Karakter, Enerji, Otomatik İşlem, Yüksek Gelir, Hız - her birinden 1 adet)+ 5 Ispanak
3. Oyuncumuz75 tahvil + 2 Fal kurabiyesi
4. Oyuncumuz50 Tahvil + 2 Fal kurabiyesi
* Eski etkinlik eşyaları 2022 ve öncesi etkinliklerin hepsinden (Sevgililer Günü, Paskalya, Bağımsızlık Günü,Ekim Festivali, Ölüler Günü) olabilir. Bakınız : Tüm Etkinlik Setleri. Etkinlik kazananına verilen özel ödüller talep edilemez. Ödül dağıtımı sırasında satışta olan eşyalar talep edilemez. Külçe ile satışa çıkmış olup, sadece bu şekilde satın alınabilen set parçaları talep edilemez.

klasikaweson.png

Temmuz ayındaki Bağımsızlık Günü Etkinliği sebebiyle bu ay 3 hafta sonu, Havai Fişek katılım ödüllü awe savaşlarımız olacaktır. Awesomia tarih ve ödül detayları ayrıca duyurulacaktır.

Umarız Temmuz ayı boyunca etkinliklerimizle eğlenirsiniz.

Herkese keyifli oyunlar dileriz
The West Takımınız
 
Üst