• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Bilgilendirme Forum Yetkileri

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Değerli Kovboylar,
Forum yetkilerinde genel bir düzenleme yapılmaktadır.
Bu düzenlemeler daha test edilmekte olup, birkaç güne tam netleşecektir. Ancak tam netleşen bir konuyu belirtmem gerekirse, bundan böyle yazdığınız yazıları düzenlemek için en fazla 15 dakikanız olacaktır. Mesajınız yazıldıktan 15 dakikadan sonra düzenleme şansınız kalmayacaktır.

Daha farklı değişiklikler olduğu takdirde sizleri bilgilendireceğiz.
 

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Bundan böyle forum banı almış olan oyuncular, banlı hesaplarıyla foruma giriş yaptıklarında, forumdaki herhangi bir mesajı göremeyecekler, ancak forumdan çıkış yapıldığı takdirde kayıt olunmamış bir oyuncu gibi duyuruları görebilecekler.
Forum Banı almış oyuncular, forumda cevap gerektiren herhangi bir etkinliğine katılamayacaktır. Aynı oyuncunun tespiti halinde varsa başka hesapları da (örneğin başka dünyadaki farklı isimli hesabı veya yeni açılan hesap) forum banı alacaktır .
 
Son düzenleme:

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Forumun tekrar açılmasıyla ilgili olarak oyuncu yetkileri aşağıda verilmiştir:

* Şimdilik Oyuncularımız yeni başlık açamayacak, bundan sonra açılmış olan geri bildirim verebilecekleri hazır başlıklara cevap yazabilecektir.
* Bir mesaj yazdıktan sonra en fazla 15 dk içinde düzenleme kuralı halen geçerlidir
* Forum kaydı olmayan ziyaretçiler sadece duyuruları ve kuralları görebilecektir
* Forum banı alan oyuncular ziyaretçi statüsüne geçecektir.
* Oyundaki hesabı ceza aldığı için kapatılmış (hesap komple ceza almış) oyuncuların forum hesapları da "banlı" statütüsüne geçecektir.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst