düello amaçlı kullanıldıgı için yüklemıyorlar sadece görev eşyaları yuklenıyormusOne Piece kasabasına
Asil kumaş şapka
Siyah kumaş şapka
ekleyebilir misiniz lütfen
şimdiden teşekkürler
@Giovanni Giustiniani ve @devilltown belirtmişler, teşekkür ederim. Sadece görev için gereken eşyaları, oyuncularımıza kolaylık olması açısından kasabalarına ekliyoruz ama bunun dışında ihtiyacınız olan eşyaları diğer kasabalardan temin etmelisiniz.One Piece kasabasına
Asil kumaş şapka
Siyah kumaş şapka
ekleyebilir misiniz lütfen
şimdiden teşekkürler
senı besleyemedık yegenım ..kasaba 6 kişiyalandan ııtıfaklar kurup al ver yapamdın normaldır
1 kasaba 1 kişiye calıstı sureklı
Besleme kısmına birkaç hesabı bende yakaladım fakat bunun için etkinliğin bitmesini bekliyorum.senı besleyemedık yegenım ..kasaba 6 kişiyalandan ııtıfaklar kurup al ver yapamdın normaldır
1 kasaba 1 kişiye calıstı sureklı
Besleme kısmına birkaç hesabı bende yakaladım fakat bunun için etkinliğin bitmesini bekliyorum.![]()
sen nıye herşeyi üstüne alınıyorsun bir yaranmı var gocunuyorsun ufuk??Merak ettim açıkçası. Hangi kasaba kimi beslemiş.Eğer öyle birşey varsa şikayet edelim.Konu başarım ve bu alanda kim kimi nasıl besliyor 1. sırada olarak ben çok merak ettim.
good fellas kasabasına gecış yapmak istıyom
Savaş bittikten sonra tekrar yazarımSistemde aktif bir kale savaşınız görünüyor, o bitmeden değişiklik yapılması maalesef mümkün olmuyor
sizde de aynı durum var, aktif bir kale savaşı görünüyor, değişiklik şu an için mümkün görünmüyorgood fellas kasabasına gecış yapmak istıyom
good fellas kasabasına geçiş yapmak istiyorum
kale savaşı sonrası notlarıma ekliyorumgood fellas kasabasına geçiş yapmak istiyorum
TRABZONSPOR kasabasına geçmek istiyorum