• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Güncelleme Versiyon 2.199

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
2_199.png


Merhaba Kovboylar,

23 Mayıs Salı
günü oyunumuzu 2.199 sürümüne güncellemeyi planlıyoruz. Güncellemenin tarih ve içeriğinin değişebileceğini lütfen unutmayın.

Yapılacak değişiklikleri ve karakter bonus detaylarını aşağıda görebilirsiniz



ozellikvgelistirme.png



Karakter Sınıflarındaki Değişiklikler
Karakter sınıflarında değişikliklere başladık, ilk bölüm bu sürümde uygulanacak. Lütfen aşağıdaki bonusların sonraki sürümlerde tekrar değişebileceğini ve ayrıca asker sınıfı için de bonusların değişeceğini unutmayın.

Karakterlerin Bonusları

MaceracıDüellocuİşçi
Çalışma esnasında bir ürün bulma şansı %10 (%20)* artarHaritadaki hız %25 (%50)* artarÇalışmalardan, düellolardan ve kale savaşlarından kazanılan tecrübe puanı %5 (%10)* oranında artar
Çalışma esnasında bir eşya bulma şansı %10 (%20)* artarDüello motivasyonu % 40 (%80) daha hızlı artar%2 (%4)* daha az banka komisyonu ödersin.
Uyurken yenilenme %10 (%20)* daha hızlı gerçekleşir.Düellolarda %15 (%30)* fazla para alırsınKasabada veya kalelerde bina inşa ederken çalışma puanına %5 (%10)* bonus alırsın
Çalışma esnasında kaza riski %10 (%20)* azalırKale savaşlarında kritik vuruş yapma şansın %10'a (%20)* oranında artar. Kritik vuruşlar maksimum hayat puanını fazladan %10 daha düşürür [herkes %2 şansla kritik vuruş yapabilir]Şehirde veya kalelerde bina inşa etme motivasyonu %10 (%20)* daha hızlı artar
Kale savaşının bir turunda 2. isabetten itibaren, turun geri kalanında hiç vurulmamak için %25 (%50)* şansınız olurDiğer oyunculara karşı düellolar %25 (%50)* daha az zaman alırKale savaşlarında nişan alma ve savulma becerin %15 (%30)* oranında artar. Daha yüksekse, kurma yeteneğin, saklanma ve tuzak kurmanın yerini alır.
*premium karakter bonusu aktif olduğunda


Ayrıca eski bir karakter sınıfı bonusu şu anda normal bir oyun özelliğidir ve karakter sınıfından bağımsız olarak herkesin kullanımına açıktır.

"Savaşla sertleştirilmiş içgüdülerin, düello menüsünde rakibinin silah ve ekipmanlarından kazandığı yetenek puanlarını görmenizi sağlıyor."

Yeni Görev Dizisi

Gelişmiş oyuncularımız için yeni bir görev dizisi hazırladık. Waupee'yi ziyaret edin ve neler olduğunu kontrol edin... hikaye gerçekten ilginç. "Nizhoni ve Winston'ın Hikayesi" görev dizisi 12 görev içermektedir ve 155. seviyeye ulaşan ve "Salonu kurtar, bölüm 2" görev dizisini bitiren oyuncular tarafından kullanılabilir. Görev dizisini bitirdiğinizde "Beklenmedik kayıp" başarısını alacaksınız.

Bu güncellemenin oyuna getirdiği değişiklikleri beğeneceğinizi umuyor, her zaman olduğu gibi geri bildirimlerinizi aşağıda bekliyoruz!

Sevgilerle,
The West takımınız
 

Nastar7

Yeni Üye
Henüz test etmeden direk belirteyim betada da gerekli öneri ve tepkileri gösterdik zaten Düellocu sınıfı için, düello sisteminde kullanılan yetenekler özelinde bir bonus istiyoruz.
 

levis501

Kıdemli Üye
Neden işçinin kale bonusu düşürülmüş. Zaten 300-500 hasar atabiliyorduk. Şimdi hepden sıkıntıya gircek.
 

cnRxx

Üye
--The West ("oyun"); InnoGames GmbH ("InnoGames") tarafından geliştirilmiş çevrimiçi bir tarayıcı oyunudur. Kullanıcılar ("oyuncu") bilgisayarlar, mobil cihazlar, konsollar, internet erişim noktaları, sanal ve gerçek bağlantılar üzerinden oyuna erişebilir ve belli oyun kuralları ("kurallar") dahilinde oynayarak ADİL bir oyun deneyimi yaşayabilirler.--

Tüm karakter sınıflarının aynı anda değiştirilmemesi yine ve yeniden tebrik edilmesi gereken bir durum.
Ayrıca bu yeni seviyelerle birlikte oyunda böyle değişiklikler yerine daha çok tecrübe puanı kazanmamız için yeni bir metod düşünülüyor mu acaba? Aksi takdirde birçok oyuncu 250. seviyeye kadar hesaplarını kilisede çürütecekler.
 

Nuwanda.Nona

Yeni Üye
bazı şeyler iyileştirileceğine düşürülüyorsa orada problem var demektir. 1 kereye mahsus bence oyunculara karakter klasını değiştirme şansı verilmeli. sene 2023, 10 senelik pek çok hesap var. bence eşit şartlarda iyileştirmeler olmalı, yoksa oyuncular sıkılır.
 
inno sınıfta kaldı yine -level kayırmalara tam gaz devam ediyor burdan yazayım 155 level görev gelirken diğer oyunculara neden görev gelmedi ?? bu ayrımcılık değilde nedir kısaca yüksel levellileri yükseltirken alt level harcanmış durumda bonuslara gelince fena değil fakat bir cok arkadaş düelci bonusları beyenmemiş bende beyenmedim işci karakterin bonuslarınıda baktım ordada işciye ürün ve inşaat + ya gidilmemiş asker karakteri ortada yok ben isterdimki askere +%5 falan kale hasar desdeği verilebilirdi burdada sınıfda kaldı tam bir rezalet ötesi bi durum innnonun acil taze beyne ihtiyacı var
 

cnRxx

Üye
Bir de şunu eklemek isterim yeni görev gelmiş görevin bir basamağını bitirdiğinde sadece 500 - 750 gibi tecrübe puanları veriyor. Bir level almak için milyonları bir araya getirmek lazımken bu gibi küçük ayrıntıları düşünememek veya düşünüp uygulamamak çok anlamsız değil mi?

Not: Görev seviye 155 itibari ile açılıyor. (Seviye 155 - Nizhoni ve Winston'in Hikayesi)
 

akin1

Kıdemli Üye
Esaslı bir tp bonusuna ihtiyacımız var, ya çalışma süreleri düşürülmeli yada tp değerleri yeniden düzenlenmeli karakterlere özel tp bonuslarıda böyle kaldığı sürece aktif oyuncu sayısı sürünmeye devam eder. Milleti kiliseden çıkarmak şart. Oyun bu haliyle kiliseye kapananları aziz ilan etmeye devam ediyor.
Karaktere oyuncu tarafından örn. 5 adet temel skil tanımlama özelliği gelse daha iyi olur. Mesela nasıl ki şapka kolye takıyorsak temel değerleri bu şekilde tanımlayabilmeli, şaman gibi sistemle sıfırlayıp karaktere özgü skil tablosundan işimize uygun olanlarla tekrar değiştirebilmeliyiz.
 

ExtraDarbe

Yeni Üye
Maceracı Karakterinin Üstünde Maceracı Yazmasaydı Gerçekten Çıkaramıcaktım Bu Hangi Karakter Grubu Diye Çok Büyük Farklılıklar Var. 1 İtemin %30 Larda Bonus Verdiği Şu Zamanda Hiç Yoktan %10 bonusları %20 ye çıkarabilirdiniz
 
Kale savaşı seven işçilere geçmiş olsun... Benimde canımı sıktı coloradoda işçi oynadığımdan. En azından sınıf değiştirmemize izin verilse 1 kez...
 

salwador10

Yeni Üye
Senelerdir maceracılar ile ilgili bir düzenleme yapılmadı maceracının verdiği bonusun kat ve katını bir eşya ile alabiliyorum zaten karakter bonusu basmama bile gerek yok bunun güncellemeyi sessiz sedasız yapsaydınız emin olun hiç farketmezdik yapılan güncelleme filan değil çünkü oyun gidişatına bir etkisi yok
 
Üst