Merhaba Kovboylar,
Etkinliklerimizle ilgili soruları buradan iletebilirsiniz
Etkinliklerimizle ilgili soruları buradan iletebilirsiniz
yerel olanlar için; global etkinliklerde, etkinlik içinde bağlantımız oluyorbir örnek verebilirmisiniz hangi etkinlik ??? GLOBAL yada yerel
AWE savaşlarının formatı bu şekildedir, daha büyük bir değişiklik beklentisine girmeyin lütfenyani şeffafflık ilkesi eğer devam edecekse ödüller oyuncuları bir nebze tatmin etti ama bu haydutu vur olayı ödüller zayıflamıs gibi cazibesini kaybetme olasılıgı yüksek.birde büyük umutlarla beklenen AWE yine fiyasko bence zorlamayın o olayı tabi bu şahsi fikrim..oyuncu oyuncuya karşı cok zor 50-60 lı rakamları görmek
Sülo AWESOMİ kalası var haritanın ortasında ticaret ofisi çalışmasının orda .sen kapıda bekliyorsun gelene düello at 10 kişi bayarsan kesin katılım hakkınasil katiliyoz
CM bizleri ŞİRKETİN TR yönetiminden beklentimiz hiç olmadı.bunu son 2 CM de gördük yani senden veya şirketten beklentimiz olduğu kanısına nerden vardın anlayamadım. Sakin öyle bir algıya kapılma büyük süküt-ü hayale ugrarsınAWE savaşlarının formatı bu şekildedir, daha büyük bir değişiklik beklentisine girmeyin lütfen
yarın saat 15:00'den itibaren etkinlik sayfamızda cevaplar açılacak; amiral battı tarzı, iki adet koordinat yazarak katılabileceksiniz.nasil katiliyoz
Harfler bence doğru yerde, ancak ben doğru yerde olmayabilirim, bu da bizi üzebilir.bu labirent etkınlıgınde harflerın dogru yerde olduğundan eminmiyiz sayın @sleeplesslady bi inceleseniz acaba
@*SHARAPCHI* , @***300*** doğru yol üzerinde giderken bulacağınız harfler sırasıyla değil, siz o harfleri sıraya sokup, görev verici ismini bulacaksınızHarfler bence doğru yerde, ancak ben doğru yerde olmayabilirim, bu da bizi üzebilir.
Biraz zor benide uğraştırdı Şef reco ama mis gibi tam sis li havalara uygun bir zorluk derecesiBulamiyorum![]()
aslında cok kolay bir yolBulamiyorum![]()