bence böyle bir şeyler gelirse oyuna kale savaşları da canlanması için çok önemli bir gelişme olurkale savasına gırmeyenlerın baslıca sorunu hp ve dp kaybetme; bayılma sorunudur kale savaslarını tamamladıgımızda adyghe nın dedıgı gıbı bır ödul olarak bence hp ve dp fulleyen bır odul verılerek kale savasları canlanabılır benım dusuncem bu yonde arkadaşımızı desteklıyorum
Ya aslında o 1 tahvilden ziyade günlük hedefi doldurmak için bile olsa yeterli, dediğiniz gibi tahvil zaten savaşta veriyor.Kale savaşı sonunda katılım tahvili veriliyor belki de o yüzden günlük görevlere almamışlardır.
doktor cantası çelik destekli sandık v.s v.s eskıden herşey iyi idieski doktor çantaları iyiydi be...
Derdim savaştan sonra eşya vermesi değil ya günlük hedeflere tamamlanan savaş diye yenisi eklensin yetereski doktor çantaları iyiydi be...
bu konuyu hiç raporlamamışız kiBu konuda her hangi bir gelişme var mıdır? @sleeplesslady
Tüh sağlık olsun. Teşekkürler tekrardan rapor içinbu konuyu hiç raporlamamışız kiBu hafta raporlayalım
Günlük Hedeflere herhangi bir ekleme yapılmayacağı belirtildiDerdim savaştan sonra eşya vermesi değil ya günlük hedeflere tamamlanan savaş diye yenisi eklensin yeteroynanan macera diye bile var savaş neden olmasın
![]()
Geri dönüş için teşekkürler, sağlık olsunGünlük Hedeflere herhangi bir ekleme yapılmayacağı belirtildi![]()