• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Red Kit 2023 HAZİRAN RED KİT ETKİNLİK DÜNYASI

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

akin1

Kıdemli Üye
Etkinliğin bitimine son 6 saat kala @watsuki 'nin salon 1 de yeni duyurduğu "manipülasyon" hakkında,



Etkinliğin kuralları ve puanlama sistemi başından beri belli ve hala puanlama sistemi başlığında bankaya yatırılan toplam para üzerinden hesaplama yapılacak yazıyor.
Bankaya Yatırılan
Toplam Para ($)*

Ben 7 gün bunun üzerine strateji kurup tüccardan satın alıp geri satttıktan sonra bunu son 6 saat kala duyurma ve emeklerimi silme *kuralı* hakkında forum üzerinde bir açıklama yapar mısınız.
 

koray32

Kıdemli Üye
Herkes yapmışsa sorun yok. Şahsen ben çalışmalardan ne kazandıysam o ancak şöyle bir düşününce en son 50m civarında para vardı son saatlik çalışmada solderem basmıştı kasabada ustalık kastım, ustaliktan sonra Kasabadan eşya alıp sayabilirdim. 50m 90m yapardım herhalde.
Akın hocam bu bilinmeyen bir şey değil ki zaten bankaya yatırılan paranın nasıl hesaplandığı biliniyor ki, bunu herkes yapabilirdi zaten. Hani diğerinde tuhaf durumlar var tartışılagelen de bunda öyle bi olay yok, duyuruyu tekrar okudum ben o olayı duyunca ama bankaya yatırılan net tutar diyor, bu oldum olası böyleydi zaten. En yüksek tutar deseydi başka ama yatırılan para dediğinde bu tamamen legal yani. Etik dışı veya haksız rekabet de diyemem buna ben (ss benim d1 hesabına ait)
1687200655419.png
 

cnRxx

Üye
Sevgili kovboylar;

Bent Kalesi etkinliği global bir etkinlik olduğundan ve Red Kit sunucunda engellenemediğinden kahverengi kutularla ilgili etkinlik duyurusunda bilgi verilmiştir. Kutulardan çıkan öğelerin türü, sayısı şansa bağlı olduğuda belirtilmiştir.

Red Kit etkinliğinde oyuncular arası etkileşimler daha önceleri çeşitli şekillerde suistimal edildiğinden bu etkinlik bireysel çaba nazarında planlanmıştır. Elbette rekabete dayalı adil bir oyun anlayışını maksimum düzeye çıkarma politikamız yine sekteye uğradığı aşikardır. Sizler etkinlik dünyasında günlerce oynayıp saatlerce zaman harcadınız, herkesin emeğini, harcağı zamanı önemsiyoruz ancak bazı eleştirileride haketmediğimizi düşünüyoruz, burada yapılan ilk baştan adaletsizdi eleştirisini kendi adıma kesinlikle reddediyorum. Oyun içinde devamlı olmasa da arada online oldum ancak herhangi bir şikayet gelmedi, destek sistemi üzerinden taleplerinizi hızlı bir şekilde işleme aldık ve sonuçlandırdık, buradan dahi şikayet etmediniz. Bizim yapabileceğimiz, sizlere sunabileceğimiz seçeneklerinde bir sınırının olduğunun sizlerde farkındasınız ve sizlere eğlenceli bir zaman geçirebilmek için hem hızlı hemde ödül konusunda avantajlı bir etkinlik sunmaya çalıştık, açıkçası diğer takım arkadaşlarımdan bağımsız kendi adıma etkinliği son ana kadar başarıyla yürüttüğümüze inanıyorum ancak bu etkinliği gölgeleyen hareket ve işlemlerin olduğu da ortadadır. Bu konuda dün gece yarılarına kadar incelemeler gerçekleştirdik. Bazı şeylerin gerçekleşmesi bizleri hem fiziken hemde zihnen yormuştur.

Sonuç olarak sayın CMmiz kararı duyurmuştur, bu karara göre akşam üzeri sonuçlar ilan edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.
!!! gece olacak birazdan. İnsanları diktiniz buraya kaç saattir sonucu beklerken sizin gecikmeniz yüzünden tartışmak dışında bir iş yapamıyorlar.

watsuki'nin oyun içinde yaptığı beyanların bir karşılığı olmadığı gibi sanıyorum forumdakilerin de yok. Akşam üzeri dediği saat 10 oldu!
 
!!! gece olacak birazdan. İnsanları diktiniz buraya kaç saattir sonucu beklerken sizin gecikmeniz yüzünden tartışmak dışında bir iş yapamıyorlar.

watsuki'nin oyun içinde yaptığı beyanların bir karşılığı olmadığı gibi sanıyorum forumdakilerin de yok. Akşam üzeri dediği saat 10 oldu!

ilk önce neden admin kadrosu eksik iken etkinlik duzenlediklerine
neden etkinliğin son günü kurallari değiştiripte insanlarin emeklerini yediklerini
ve benim ustalik urunlerimin haksizca yariya dusurulmesinin
bu 3 şeyin cevabinin verilmesi gereklidir
sonuçlarin aceleye getirilmemesi gerekir
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst