Sevgili kovboylar;
Bent Kalesi etkinliği global bir etkinlik olduğundan ve Red Kit sunucunda engellenemediğinden kahverengi kutularla ilgili etkinlik duyurusunda bilgi verilmiştir. Kutulardan çıkan öğelerin türü, sayısı şansa bağlı olduğuda belirtilmiştir.
Red Kit etkinliğinde oyuncular arası etkileşimler daha önceleri çeşitli şekillerde suistimal edildiğinden bu etkinlik bireysel çaba nazarında planlanmıştır. Elbette rekabete dayalı adil bir oyun anlayışını maksimum düzeye çıkarma politikamız yine sekteye uğradığı aşikardır. Sizler etkinlik dünyasında günlerce oynayıp saatlerce zaman harcadınız, herkesin emeğini, harcağı zamanı önemsiyoruz ancak bazı eleştirileride haketmediğimizi düşünüyoruz, burada yapılan ilk baştan adaletsizdi eleştirisini kendi adıma kesinlikle reddediyorum. Oyun içinde devamlı olmasa da arada online oldum ancak herhangi bir şikayet gelmedi, destek sistemi üzerinden taleplerinizi hızlı bir şekilde işleme aldık ve sonuçlandırdık, buradan dahi şikayet etmediniz. Bizim yapabileceğimiz, sizlere sunabileceğimiz seçeneklerinde bir sınırının olduğunun sizlerde farkındasınız ve sizlere eğlenceli bir zaman geçirebilmek için hem hızlı hemde ödül konusunda avantajlı bir etkinlik sunmaya çalıştık, açıkçası diğer takım arkadaşlarımdan bağımsız kendi adıma etkinliği son ana kadar başarıyla yürüttüğümüze inanıyorum ancak bu etkinliği gölgeleyen hareket ve işlemlerin olduğu da ortadadır. Bu konuda dün gece yarılarına kadar incelemeler gerçekleştirdik. Bazı şeylerin gerçekleşmesi bizleri hem fiziken hemde zihnen yormuştur.
Sonuç olarak sayın CMmiz kararı duyurmuştur, bu karara göre akşam üzeri sonuçlar ilan edilecektir.
Bilgilerinize sunarız.