• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Red Kit 2023 HAZİRAN RED KİT ETKİNLİK DÜNYASI

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Verin demekle bu iş burda bitmiyor bana burda cm herkesin içinde hileci muamelesi yapmak insanların günahını almak öyle kolaymı ?
 

Adyghe

Kıdemli Üye
Anlamamakta ısrarcısın hala neyse seninle başkası uğraşsın. Burada, sonraki etkinlikte veya nerede gidip anlatacaksan da anlat oyunun açığını kullandığım için bana haksızlık yaptılar diye. Seninle tecrübesiz diyip item beklediğin adminler ilgilensin artık.
 

Adyghe

Kıdemli Üye
Verin demekle bu iş burda bitmiyor bana burda cm herkesin içinde hileci muamelesi yapmak insanların günahını almak öyle kolaymı ?
Cm sana nerde hileci demiş ya? Bariz oyunun açığını kullanıp hakkım yendi beni LCMye götürün diye ağlıyorsun. Kullanırken düşünseydin. Diskalifiye olman gerekirken insaf etmişler sana külçe harcamışsın o kadar gelip burda bana hileci dediler diyorsun.
 
Anlamamakta ısrarcısın hala neyse seninle başkası uğraşsın. Burada, sonraki etkinlikte veya nerede gidip anlatacaksan da anlat oyunun açığını kullandığım için bana haksızlık yaptılar diye. Seninle tecrübesiz diyip item beklediğin adminler ilgilensin
bunun bir oyun açığı olmadığını LCM söylemiştir hala anlamamakta ısrar ediyorsun
 
Sevgili Kovboylar,
Dünden beri bir çok inceleme ve deneme yapıyoruz. Öncelikle sistemden gördüğümüz oyuncularımızın yaptığı aksiyonları aslında yayınlamam doğru değil ama geçici bir dünya olmasını göz önüne aldığımızda, burada tartışılan ve şüphe ile yaklaşılan konulara açıklık getirmem gerekiyor.

* Oyuncumuz 118k Ustalık ürününe sahipken saat 13:23 itibari ile ustalık üretimine başlıyor ve sunucu kapanışına kadar 500K ürüne ulaşıyor. yani yaklaşık 1,5 saat içinde 380-390K ürün üretiyor, ancak esas ustalık yoğun çalışması 13:55-14:00 arasında başlıyor
* 14:00 sonrası yapılan bir çalışma yok, arada kısa bir ara verilip (yaklaşık 3-4 dakika) NPC düellosu yapılmıştır

Oyuncumuzun ürün üretmek için kullandığı yöntemde bir hile, script vs yoktur. Bu konuyu LCM (en tepedeki CM) ile de konuştuk. Fare tekerleği ile ürün sayısının artırılması zaten bilinen bir durum. Ürün komutuna hızlıca tıklanmasının da bir hata değil, oyunun bir özelliği olduğunu bildirdi. Bu arada yurt dışında kullanan oyuncular da varmış.

Ancak bu durumun az bilinen bir özellik olması, bu özelliğin wikide veya başka bir yerde belirtilmemiş olmasından dolayı, etkinliğe katılan oyuncularımız arasında rekabeti etkilemiş olması da gerçektir. Bu durum yine de oyuncumuzun hile yapmamış olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

Hem oyuncumuzun hakkını tamamen yok etmemek adına hem de bu özelliğin herkes tarafından bilinmemiş olduğu için kullanılamamış olmasının haksız reakbet yarattığı göz önüne alındığında, oyuncumuzun son 1,5 saat içinde kazandığı ürünlerin yarısının hesaba katılmasına karar verilmiştir.
Bu durum yine de oyuncumuzun hile yapmamış olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

bak burda nasılda LCMNİN söyledikleri hiçe sayılıp CM bana hileci muamelesi yapıyor iyi oku
 

akin1

Kıdemli Üye
Oyunun gizli özelliğini keşfetme başarısını almışsın işte, hala LCM diyorsun ben oyunda bir özellik herkes tarafından biliniyor mu yada bilgisi herkes tarafından erişilebilir mi diye bakarım eğer bilgi yoksa bu oyun açığıdır.
 

akin1

Kıdemli Üye
Neyse ben kaçtım şimdi cm gelip hepimiizn kellesini alır forum heyacanından mahrum kalırız. AyTar elenmediğin için sevin.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst