Oyun gelişimi ile ilgili önerilerinizi bu başlık altına yazabilirsiniz
Bilindiği üzere etkinliklerin free setleri sadece 1 kez kazanılabileceği varsayılarak geliştirilmeye (+ basmak) kapalı vaziyetteler ancak çeşitli etkinliklerden set itemi ödülü olarak free set parçaları kazanılabiliyor. Bazı free setler + basmaya değebilecek kıymetteler free setlerin geliştirilmelerinin açılması gerektiğini düşünüyorum. Eski free setlerin hepsini geliştirmeye açmak kabul edilmezse bile hiç olmazsa önümüzdeki ölüler günü etkinliğinden itibaren gelecek free setler oyuna geliştirmeye açık olarak eklenebilir.
Sayın Heisenberg, öneriniz için teşekkür ederiz. Ancak free setler pazara konamıyor, yani yerel forum etkinliği dışında tekrar alınma şansı yok ki o da belki son aşamaları kaçırmış oyuncularımız için küçük bir avantaj olabilir. Bir de her ülkede eski set eşyları mutlaka ödül olarak verilmiyor.Bilindiği üzere etkinliklerin free setleri sadece 1 kez kazanılabileceği varsayılarak geliştirilmeye (+ basmak) kapalı vaziyetteler ancak çeşitli etkinliklerden set itemi ödülü olarak free set parçaları kazanılabiliyor. Bazı free setler + basmaya değebilecek kıymetteler free setlerin geliştirilmelerinin açılması gerektiğini düşünüyorum. Eski free setlerin hepsini geliştirmeye açmak kabul edilmezse bile hiç olmazsa önümüzdeki ölüler günü etkinliğinden itibaren gelecek free setler oyuna geliştirmeye açık olarak eklenebilir.
Aynı şekilde 48klık son kısımdaki iksir çıkma ihtimalinin de düşürülmesi gerekiyor bence. Külçe verip veya 48k kraker toplayıp iksir çıkınca insan dolandırılmış hissediyorOyun etkinliklerinde(Ekim,paskalya vs) Nadir bölümden çıkan yağma sandığı, ilk yardım kiti ve çelik destekli sandık yerine başka eşyalar getirilebilir. Veya hiç olmasa da olur. Çünkü bir işlevi yok hiçbirinin.
Yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde bir öneri geçen sene başka bir ülkeden gelmişti ama kabul edilmemişti. Eski önerileri inceleyeceğim, eğer farklı bir öneriyse bunu da bu akşam raporlayacağımBir onerim daha var bu tecrübe iksirini tahvil satışa sunulması tahvil ile alinmasi ve yüzde 1-3-5-7-10 gibi tecrube veren iksirlerin satışının yapilmasi yönünde. Bu iksirler ya haftalik kullanima izin verilmesi lazim. Ben pazartesi kullandığım iksiri diğer pazartesi gününe kadar kullanamayayim.
Aynen zaten eski oyuncularin elinde acilmamis bir suru zarf var zaten. Hali hazirda 3000 tahvil de duruyor bir heves ile açıyorsun sonra heves meves kalmıyor insanın iştahı kapanıyor resmen.Aynı şekilde 48klık son kısımdaki iksir çıkma ihtimalinin de düşürülmesi gerekiyor bence. Külçe verip veya 48k kraker toplayıp iksir çıkınca insan dolandırılmış hissediyor![]()
Ooo asla olmaması gereken bi fikirBir onerim daha var bu tecrübe iksirini tahvil satışa sunulması tahvil ile alinmasi ve yüzde 1-3-5-7-10 gibi tecrube veren iksirlerin satışının yapilmasi yönünde. Bu iksirler ya haftalik kullanima izin verilmesi lazim. Ben pazartesi kullandığım iksiri diğer pazartesi gününe kadar kullanamayayim.
Neden????kale savaşı yok düello yok macera yok .yoklar var varlar yok bu oyunda. Ben jupiterde oynuyorum sabah akşam kilisedeyiz biraz daha böyle gidersek papazliktan keşiş olma yolundayiz.Ooo asla olmaması gereken bi fikir
evet saydıkların yok .. peki bunların yokolma sebebini hiç sorguladıkmı tecrube iksiri ne tahville nede külçe ile satılmamalı şahsi fikrim bu oyuna zaman ayırarark gelişmeye ugrasanlar ile oyuna para vererek hızlıca yükselmeyı amaclıyanlar arasında korkunç bir uçurum yaratıcaktır. ben pek yeni dünyalarda bulunmam JÜPİTER de bır heves bir umutla başaldık ve korktugumuz oldu 3 ay içinde kendini imha etti keza bu KAHRAMANMARAŞ içinde gecerlı oyunu bu hale getıren biz oyuncularıZ:Neden????kale savaşı yok düello yok macera yok .yoklar var varlar yok bu oyunda. Ben jupiterde oynuyorum sabah akşam kilisedeyiz biraz daha böyle gidersek papazliktan keşiş olma yolundayiz.