Merhaba Kovboy!
Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var. BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Güncel olmayan bir web tarayıcısı kullanıyorsun. Bunu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsin. Tarayıcını yükseltmeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısın.
Bazen şurda yazanlara bakıyorum da iyi ki yönetici değilim dayanamazdım ben bunlara diyorum. Valla iyi sabır var sizde Bence sırf eleştirmek olsun diye yazanlara cevap bile vermeyin
Bazen şurda yazanlara bakıyorum da iyi ki yönetici değilim dayanamazdım ben bunlara diyorum. Valla iyi sabır var sizde Bence sırf eleştirmek olsun diye yazanlara cevap bile vermeyin
Zevk meselesi Evet yönetici olmak zor.. İşleri kişiselleştirip Unvanının dışına çıkmamaları gerekli yoksa zaten hepsi iyi insanlar ondan şüphemiz yok Biz Unvanı eleştiriyoruz taşıyan kişiyi değil
sen merak etmi HAMSÜÜ.su akar yolunu bulur sen hiç mudahıl olma hatalrdan ders cıkartmasını bilenler müdahıl olup dogruyu ortaya koymaya devam eder.etliye sütlüye karısma ayda 1 defa oyuna gel yeter