• Merhaba Kovboy!
    Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Red Kit 2023 HAZİRAN RED KİT ETKİNLİK DÜNYASI

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Adyghe

Kıdemli Üye
Şimdi bu kural çok rahat suistimal edilebilecek bir durum aslında. Örneğin ben birisini sevmiyorum ve üstümde parayla sürekli düello atıp kaybediyorum. Burada düello yiyen kişinin bir suçu yok ki. Sırf sevmediğimden onun da ödül kazanmasını engellemek adına ikimizi de banlatabilir diye düşünüyorum bu durumu. Önlemi alınır inşallah :D
Bunun çözümü var mıdır? @sleeplesslady @watsuki
 

Adyghe

Kıdemli Üye
maalesef oyuncularımızın isterse suistimal edeceği çok konu var :(
Bu duruma direkt cevap vermemiz pek mümkün değil, gelen şikayet üzerine her iki tarafın da aksiyonları incelenerek karar verilir.
Yukarıda @Treachorus Emperor un da dediği gibi düello kategorisi yok düellonun kapatılıp normal dünyadaki gibi düello botları eklenip oyuncular görevlerini onlar aracılığıyla yapabilirler. Böyle bir olanak sağlanamaz mı? Mümkünse tabii ki değilse elden bir şey gelmez :D
 

Adyghe

Kıdemli Üye
maalesef oyuncularımızın isterse suistimal edeceği çok konu var :(
Bu duruma direkt cevap vermemiz pek mümkün değil, gelen şikayet üzerine her iki tarafın da aksiyonları incelenerek karar verilir.
Ve malesef adım gibi eminim ki bu durumu suistimal edecek isim vermeme gerek kalmadan herkesin tahmin edebileceği 2-3 kişi var :(
 

watsuki

Üye
Eski Takım Üyesi
Düello atan oyuncunun, çalışma yapan oyuncuya karşı gerçekleştirdiği düello, kazanmak değilde kaybetmek amacını taşıyorsa bunı tespit etmek zor olmayacaktır. Ayrıca normal şartlarda düello atan oyuncunun üzerinde fazla bir para olmasını beklemeyiz. Böyle bir durum karşısında çeşitli aksiyonlar alınabilir.
Öncelikli amacımız oyun zevkini kırmadan eğlenebileceğiniz ve sonunda belki bu muhteşem ödüllerden birini alma şansına sahip olduğunuz bir etkinliği sizlere sunmaktır. Umarız memnun kalırsınız.
Düello botu eklemesi yapmayacağız, düello yapabilmek için her halükarda kasabaya üye olmanız gerekecek, ister düello yapmak isterse de para yatırmak için kasabaya katılmış olun, işiniz bittiğinde kasabayı terk edebilirsiniz.
 

watsuki

Üye
Eski Takım Üyesi
Son düzenleme:

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
Değerli Kovboylar,
Red Kit genel sohbette de yazdım ama burada tekrar etmek istiyorum:

Bu etkinliğimizde kelle ödülü olarak konacak miktar oyuncunun seviyesi x 10$, her halükarda 2.500$ seviyesinden fazla olmamalıdır.
Ancak muhtemelen bu kuralı okumamış veya yanlış anlamış olan kovboylarımız olmuş ve daha yüksek meblağlı kelle ödülleri konmuştur. Bir kişinin aynı kişiye birden fazla kelle ödülü koyarak rakamı yükseltmesi de aynı kural ihlaline girmektedir.

Öncelikle bu durumun tekrarı halinde, yüksek meblağlı kelle ödülü koyan hesaplara yaptırım uygulanacaktır.

Şu anda açılmış yüksek rakamlı kelle ödüllerini alırsanız ne olacak? Kelle ödülünü alan kişinin bir kural ihlali bulunmamaktadır ancak kazandığı para 2500 dolardan yüksek ise, 2500 doların yukarısı kelle ödülünü alan oyuncumuzun banka hesabından düşülecektir. Bir oyuncuya birden fazla kelle ödülü konduysa ve rakam yükseldiyse de aynı durum geçerlidir. Şu anda bu durumda olan oyuncularımıza da bildirim açılarak fazladan aldıkları paraların mikarı ve dolayısıyla silinecek rakam belirtilecektir.

ekleme: banka hesabından para kesilen oyuncuların, en sonda hesaplama yapılırken, kesilen mikar da hesaptan düşülecektir, çünkü çoktan istatistiğe yansımış olacaktır.
 
Son düzenleme:

sleeplesslady

Eski Takım Üyesi
Eski Takım Üyesi
@sleeplesslady şu hızlıyı kapatmayın da zevkine takılalım :) hatta birde çp bonusunu da 10000 yapın oh miss tadından yenmez :) ödül falan istemez zevkine takılırım :D
sayın @fetih61 ,
Geçen sefer Red Kit bittikten sonra bir hafta uzattık, hatta isteyen oyunculara istedikler setleri verdiki 1 hafta eğlenilsin fazladan diye, doğru hatırlıyorsam sadece uzatmanın ilk günü bir kaç kişi oynadı, sonra da boş kaldı dünya :(
 

cnRxx

Üye
Banlanan oyuncuların neden banlandığı buraya yazılacak mı acaba?
Smurferinho ve drecittt hesaplarında kapalı yazıyor. Sebepleri nedir?
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst